Keystone logo

103 LLM Programmer i Jusstudier Generelle juridiske studier Jusstudier 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Jusstudier
  • Generelle juridiske studier
  • Jusstudier
Studieretninger
  • Jusstudier (103)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

LLM Programmer i Jusstudier Generelle juridiske studier Jusstudier

Å registrere seg i et LLM-program etter å ha fullført en bachelorgrad gir vanligvis studentene en dyp, omfattende forståelse av deres valgte område i lovfeltet. Programmet forbereder studentene for fremtidige karriere ved å gi dem den ekspertkunnskapen de trenger for å skille seg ut på fagområdet.

Hva er en LLM i juridiske studier? Denne typen program gir vanligvis studentene en dypere forståelse av hvordan lov fungerer både nasjonalt og internasjonalt, fra oppfattelse til implementering. Kursene dekker vanligvis brede emner som hvordan loven dannes, hvordan den blir satt på plass, og hvordan den påvirker politikk. Studentene kan også studere lovhistorie og lære å forsket effektivt for å gi dem en mer fullstendig kunnskap om emnet.

Registrering i et LLM i Law Studies-programmet gir vanligvis studentene mulighet til å dyrke sterke forsknings- og analytiske ferdigheter. Begge disse kompetansene kan gjøre studentene bedre juridiske rådgivere og kan til og med føre til jobbfremmende og lønnsøkninger i fremtiden. Kommunikasjonsevner kan også utvikles og kan være nyttig i en elevs personlige liv og karriere.

For å finne ut hvor mye det koster å fullføre et LLM-program, ta kontakt med skoler av interesse direkte. Siden hvert universitet rundt om i verden har sitt eget sett med programmer og studieavgift, kan prisen på graden variere drastisk.

Studenter som har en LLM i juridiske studier kvalifiserer vanligvis for et bredt spekter av karriere. Noen bruker kunnskapen de tjener til å gå på lovskolen, etter hvert bli advokater. Andre foretrekker jobber som advokater og juridiske assistenter. Mange velger å jobbe som professorer for å formidle sin kunnskap til andre, eller kandidater kan velge å forfølge karriere som juridiske undersøkelser. Jobb som juridiske rådgivere og konsulenter kan også være tilgjengelige.

Mens mange universiteter tilbyr klasser på campus, har populariteten til onlineklasser ført til at flere skoler begynner å tilby kurs på eksternt nivå. Ikke bare gjør online-klasser studentene mer fleksibilitet, men de gir også de som bor på fjerntliggende steder tilgang til utdanning. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.