Keystone logo

Filtre

 • LLM
 • Jusstudier
 • Generelle juridiske studier
 • Juss
Studieretninger
 • Jusstudier (156)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

156 LLM Programmer i Juss 2024

  LLM Programmer i Juss

  Mange studenter håper å forfølge høyere utdanning etter å ha fullført en bachelorgrad. For de som er interessert i lovfeltet, kan å skaffe seg en LLM grad gi dem ekspertise i sitt valgte emne, forberede dem på suksess i deres fremtidige karriere.

  Hva er en LLM i juridiske studier? Denne type program gir vanligvis studentene en fullstendig forståelse av de juridiske problemene i næringslivet. Kursene dekker vanligvis brede typer lov, inkludert regionale, handel, kommersielle og miljømessige. Gjennom case-studier, presentasjoner og prosjekter kan studentene lære om menneskerettigheter og tvisteløsning. Målet med programmet er vanligvis å gjøre studentene oppmerksomme på internasjonale lover og hvordan de påvirker bedrifter.

  Studentene utvikler vanligvis ferdigheter mens de er registrert i et LLM-program. Flere av disse, for eksempel analytisk tenkning og problemløsing, gjør det mulig for studentene å forstå komplekse juridiske problemer og designløsninger og kan muligens føre til jobbutvikling. Andre, som kommunikasjonsevner, er nyttige både på karriereområdet og på personlige områder i livet.

  Kostnaden for et LLM-program varierer mellom skolene. Hvert universitet tilbyr forskjellige programmer og har egne studieavgifter, slik at kostnaden kan være svært forskjellig, spesielt mellom skolene i forskjellige land.

  Etterspørselen etter mennesker med bakgrunn i juridiske studier vokser som verden utvikler seg med teknologi og global handel. Noen studenter blir paralegals. Andre foretrekker å jobbe som juridiske assistenter. Mange bruker sin kunnskap til å bli juridiske professorer, mens andre fortsetter med utdanningen og etter hvert bli advokater. Jobb som juridiske konsulenter er ofte tilgjengelige, eller studenter kan velge å jobbe som juridiske analytikere og forskere.

  Mange skoler over hele verden anerkjenner behovet studentene har for fleksible klasser. For å imøtekomme denne etterspørselen tilbyr universitetene flere online-klasser enn noen gang før. For å komme i gang, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle inn hovedskjemaet.