Keystone logo

2 LLM Programmer i Jusstudier Rettsvitenskap Juridisk prosedyre 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Jusstudier
  • Rettsvitenskap
  • Juridisk prosedyre
Studieretninger
  • Jusstudier (2)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular locations

LLM Programmer i Jusstudier Rettsvitenskap Juridisk prosedyre

Master of Laws kan ha forskjellige formål i forskjellige land. I de fleste engelsktalende land fungerer LLM som et teknisk utseende på en bestemt juridisk avdeling for studenter som allerede har Juris Doctor. I andre land kan det tjene som grunnleggende profesjonell grad som kreves for å være advokat.

Hva er en LLM i juridisk prosedyre? Juridisk prosedyre refererer vanligvis til hvilken rolle en forfatning spiller i straffelov og rettssaker. Vitenskapsmenn kan se på internasjonal prosessrett eller fokusere på prosedyren i enkelte land. Mange universiteter har en rekke obligatoriske og valgfrie kurs. Læreplanen varierer ofte fra skole til skole, men kan omfatte kurser som ligner på straffeprosess og etterforskning, straffedrag og straffeprosess, vold i hjemmet, strafferettslige moralske puslespill, politikk og bedrifts korrupsjonsloven og straff og straff.

Å ha en bedre forståelse av juridiske prosedyrer kan gjøre en kandidat til en mer konkurransedyktig søker og kan til og med føre til en høyere startlønn. Dette skyldes blant annet ferdighetene som er oppnådd gjennom denne utdanningen. Studentene kan forbedre sin kommunikasjon, kritisk tenkning og lederegenskaper.

Kostnaden for en LLM kan variere sterkt fra en skole til den neste. I stor grad avhenger det av varigheten av programmet. De fleste LLM-programmer kan gjennomføres i ett enkelt studieår. Studentene bør kontakte sin ønskede skole for å spørre om undervisning.

En LLM i juridisk prosedyre kan føre til en rekke jobber innen juridisk industri. Noen studenter har gått på å bli advokater, saksadvokater, domstolsadministratorer, kriminologer, prosedyrekonsulenter, konstitusjonelle spesialister, juvenile justisansvarlige, dommere, mediatorer og rådgivere. De eksakte mulighetene som er tilgjengelige, kan variere ut fra en persons tidligere utdannelse og arbeidshistorie. Noen lærde kan velge å bruke denne graden som grunnlag for enda mer utdanning.

Som elevene gjør seg klar til å søke, kan de være interessert i å lære at skolene over hele verden tilbyr LLM-programmer. Lære mer om online eller på campus programmer er enkelt. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.