Keystone logo

1 Fjernundervisning LLM Programmer i Internasjonal forretningslov i Duisburg, Tyskland for 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Tyskland
  • Jusstudier
  • Internasjonal lov-studier
  • Internasjonal forretningslov
  • Fjernundervisning
Studieretninger
  • Jusstudier (1)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular education type

Fjernundervisning LLM Programmer i Internasjonal forretningslov

Duisburg Byen har sin eksistens og vekst knyttet til sammenslåing av omkringliggende små byer og tettsteder. Det er og uavhengig byområde som ligger i Nordrhein-Westfalen stat, Tyskland. Byen har syv distrikter som er hjem til over 400 000 innbyggere.

Hva er internasjonal forretningslov?
International Business Law er studiet av hvordan lover og forskrifter påvirker forretningsforbindelser mellom selskaper basert i forskjellige land. Det kan omfatte emner som kontraktsrett, immaterialrett og handelsregulering.

Jobb for International Business Law
Fagfolk innen internasjonal forretningsrett jobber i en rekke bransjer og roller. Noen vanlige stillinger inkluderer kontraktsansvarlig, compliance officer og tollmegler. De kan jobbe for private selskaper, offentlige organisasjoner eller ideelle organisasjoner.

Hvorfor studere internasjonal forretningsrett?
International Business Law er viktig fordi det hjelper forretningsfolk til å forstå det juridiske landskapet de jobber i. Det kan hjelpe dem med å unngå juridiske problemer, og lar dem også dra nytte av muligheter i utenlandske markeder.

Grader innen internasjonal forretningsrett
Det finnes en rekke gradsalternativer tilgjengelig for studenter som er interessert i å studere internasjonal forretningsrett. Noen vanlige programmer inkluderer en Bachelor of Business Administration, en Juris Doctor eller en Master of Business Administration.

Hva skal jeg studere i løpet av min International Business Law-grad?
Noen av emnene du kan studere i løpet av din International Business Law-grad inkluderer kontraktsrett, immaterielle rettigheter og handelsregulering. Du vil sannsynligvis også lære om rettssystemene i forskjellige land, og hvordan du gjør forretninger i en global kontekst.

Tyskland er et flott reisemål for internasjonale scholarsand har en høy kvalitet høyere utdanning. Verdien av dette utdanningsnivået har blitt forbedret av Tyskland 's sterk økonomi. Utenlandske studenter nyte gode levekår på en sikker og trygge omgivelser. Berlin er hovedstaden.

En LLM eller Master of Laws grad er en akademisk grad, ofte etterspørres av studenter med lavere juridisk embetseksamen som ønsker å utdanne seg mer grundig i ett bestemt område av loven studien. LLM programmer er forskningsorientert og varer vanligvis i ett år.

Nett- eller fjernundervisning refererer til bruk av elektroniske medier og informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) i utdanning. Med nettbasert læring kan man få tilgang til utdanning når som helst og fra hvor som helst med en tilgjengelig internettforbindelse.