Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 23 LLM Programmer i Internasjonal forretningslov i Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland 2023

23 LLM Programmer i Internasjonal forretningslov i Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland 2023

Oversikt

Hva er internasjonal forretningslov?
International Business Law er studiet av hvordan lover og forskrifter påvirker forretningsforbindelser mellom selskaper basert i forskjellige land. Det kan omfatte emner som kontraktsrett, immaterialrett og handelsregulering.

Jobb for International Business Law
Fagfolk innen internasjonal forretningsrett jobber i en rekke bransjer og roller. Noen vanlige stillinger inkluderer kontraktsansvarlig, compliance officer og tollmegler. De kan jobbe for private selskaper, offentlige organisasjoner eller ideelle organisasjoner.

Hvorfor studere internasjonal forretningsrett?
International Business Law er viktig fordi det hjelper forretningsfolk til å forstå det juridiske landskapet de jobber i. Det kan hjelpe dem med å unngå juridiske problemer, og lar dem også dra nytte av muligheter i utenlandske markeder.

Grader innen internasjonal forretningsrett
Det finnes en rekke gradsalternativer tilgjengelig for studenter som er interessert i å studere internasjonal forretningsrett. Noen vanlige programmer inkluderer en Bachelor of Business Administration, en Juris Doctor eller en Master of Business Administration.

Hva skal jeg studere i løpet av min International Business Law-grad?
Noen av emnene du kan studere i løpet av din International Business Law-grad inkluderer kontraktsrett, immaterielle rettigheter og handelsregulering. Du vil sannsynligvis også lære om rettssystemene i forskjellige land, og hvordan du gjør forretninger i en global kontekst.

Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

En LLM eller Master of Laws grad er en akademisk grad, ofte etterspørres av studenter med lavere juridisk embetseksamen som ønsker å utdanne seg mer grundig i ett bestemt område av loven studien. LLM programmer er forskningsorientert og varer vanligvis i ett år.

Les mer

Filtre

  • LLM
  • Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Jusstudier
  • Internasjonal lov-studier
  • Internasjonal forretningslov
Studieretninger
  • Jusstudier (23)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat