Keystone logo

2 Deltid LLM Programmer i Jusstudier Forretningsjusstudier Immateriallov i London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland for 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Jusstudier
  • Forretningsjusstudier
  • Immateriallov
  • London
  • Deltid
Studieretninger
  • Jusstudier (2)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Deltid LLM Programmer i Jusstudier Forretningsjusstudier Immateriallov

London er hovedstaden i Storbritannia, den mest folkerike regionen og der kongefamilien bor. Det har den største konsentrasjonen av høyere utdanning i Europa med 412 000 studenter ved 43 universiteter.

Hva er immaterialrett?

Immaterielle rettigheter er rettsområdet som omhandler beskyttelse av sinnets kreasjoner, som oppfinnelser, litterære og kunstneriske verk, og symboler og navn som brukes i handel. Disse kreasjonene kalles "intellektuell eiendom" fordi de er produkter av intellektet. Immaterielle rettigheter inkluderer lov om opphavsrett ved at den beskytter kreative bestrebelser; lov om immaterielle rettigheter strekker seg imidlertid utover lyd- og visuelle uttrykk som er beskyttet av opphavsrett til å inkludere uttrykk for ideer.

Hvilke karrierer er tilgjengelige for immaterielle rettsstudenter?

Immaterialrett er et spesialisert rettsområde som gir mange muligheter for praksis. Advokater som spesialiserer seg på immaterialrett kan jobbe i privat praksis, for et offentlig byrå eller for et stort selskap. Noen typiske stillingstitler inkluderer patentadvokat, varemerkeadvokat og opphavsrettsadvokat.

Hvorfor er det viktig å studere immaterialrett?

Immaterielle rettigheter er viktig fordi den bidrar til å beskytte sinnets kreasjoner. Dette rettsområdet gir folk rett til å kontrollere hvordan deres immaterielle rettigheter brukes, og det kan bidra til å forhindre at andre ulovlig bruker eller tar æren for noens arbeid.

Hva skal jeg studere i løpet av min åndsverkrettsgrad?

Hva skal jeg studere i løpet av min åndsverkrettsgrad?

I løpet av en åndsverkrettsgrad vil du lære om de forskjellige typene åndsverk, hvordan du beskytter hver type og hvordan du løser tvister knyttet til bruk eller eierskap av åndsverk. Du vil også lære om loven om opphavsrett, patentlov og varemerkelov. I tillegg vil du få ferdigheter innen forskning, skriving og muntlig talsmann.

Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

En LLM eller Master of Laws grad er en akademisk grad, ofte etterspørres av studenter med lavere juridisk embetseksamen som ønsker å utdanne seg mer grundig i ett bestemt område av loven studien. LLM programmer er forskningsorientert og varer vanligvis i ett år.

Deltidslæring gjør at man kan oppnå en grad eller kvalifikasjon selv om man ikke kan gå på skolen på heltid. Man kan lære i sitt eget tempo, gradvis akkumulere studiepoeng som teller mot en endelig kvalifisering.