Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 2 LLM Programmer i Hellas 2023

2 LLM Programmer i Hellas 2023

Oversikt

En LLM er en avansert juridisk grad, også kjent som en Master 's av loven. Søkere må allerede har en Bachelor 's med lov eller tilsvarende kvalifikasjoner for de fleste LLM programmer. Selv om en LLM er vanligvis ikke nødvendig å praktisere loven i Hellas, kan den ekstra kvalifikasjoner bygge fagkunnskap og ferdigheter i et bestemt område av den juridiske profesjon. Hvorvidt interessefelt være i Corporate Law, Transnational tvisteløsning eller annen spesialisering, universiteter og akademiske institusjoner i Hellas tilbyr en passende LLM program.

Den LLM pensum i de fleste universiteter i Hellas kombinerer forskning, kurs og en master 's avhandling. Som varer ett til to år, LLM programmer i Hellas er tilgjengelige på både deltid og heltid, noe som åpner for et mangfold av søkere er interessert i å melde i LLM programmer. Derfor kan det være mulig å jobbe mot å tjene en LLM grad mens du fortsetter å arbeide utenfor klasserommet.

Hvis du tror du kan ha nytte faglig og profesjonelt fra en LLM grad fra et universitet eller en akademisk institusjon i Hellas, bare bla ned og klikk for å lese mer om de alternativene som er tilgjengelige for deg, i dag! Law skoler i Hellas er bare noen få klikk unna ved hjelp av vårt hendige webskjema, i tilfelle du ønsker mer informasjon om noen av programmene.

Les mer

Filtre

  • LLM
Studieretninger
    Forretningsstudier Helsefag
  • Jusstudier
  • Språk Økonomistudier
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Beslektede studieretninger