Keystone logo

71 LLM Programmer i Jusstudier Generelle juridiske studier i Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland for 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Jusstudier
  • Generelle juridiske studier
Studieretninger
  • Jusstudier (71)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

LLM Programmer i Jusstudier Generelle juridiske studier

Er du fascinert av rettssystemets forviklinger og nysgjerrig på hvordan det former samfunnet vårt? Generelle jusstudier fordyper seg i de ulike aspektene ved jussen, fra dens historiske røtter til dens teoretiske fundament og praktiske anvendelser.

Selv om de spesifikke kursene og læreplanen kan variere avhengig av programmet du velger, er det visse områder du kan forvente å utforske. For det første vil du fordype deg i det filosofiske grunnlaget og prinsippene som utgjør ryggraden i rettssystemet. Dette vil gi deg en solid forankring i juridisk teori, og hjelpe deg å forstå "hvorfor" bak lovene vi har på plass.

Du vil også få sjansen til å dykke inn i lovens fascinerende historie. Dette vil gi deg verdifull innsikt i hvordan rettssystemet har utviklet seg over tid, tilpasset samfunnsendringer og nye utfordringer.

Med en grad i generelle jusstudier er mulighetene store, og åpner dører til givende karrierer i sektorer som myndigheter, ideelle organisasjoner og privat praksis.

Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

En LLM eller Master of Laws grad er en akademisk grad, ofte etterspørres av studenter med lavere juridisk embetseksamen som ønsker å utdanne seg mer grundig i ett bestemt område av loven studien. LLM programmer er forskningsorientert og varer vanligvis i ett år.