Keystone logo

3 LLM Programmer i Forretningsstudier Fusjoner og oppkjøp 2024

Filtre

Filtre

 • LLM
 • Forretningsstudier
 • Fusjoner og oppkjøp
Studieretninger
 • Forretningsstudier (3)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Popular study format

  Popular education type

  LLM Programmer i Forretningsstudier Fusjoner og oppkjøp

  Montering av studenter med avansert opplæring, en Master of Laws, eller LLM, er en høyere grad grad. De fleste LLM-programmer har en balanse mellom kurs og forskning, og noen kan ha en avhandlingskrav.

  Hva er en LLM i fusjoner og oppkjøp? Krevende kompetanse innen både regnskap og virksomhet, studieplaner med fokus på fusjoner og oppkjøp, er ofte tverrfaglig og inkluderer et dynamisk utvalg av kurs. Bedriftsstyring, handelsreguleringer, beskatning og forretningsstrategi tjener vanligvis som ryggraden i disse programmene, og forbereder studentene til å engasjere seg i risikostyring på høyt nivå for transaksjoner mellom ulike forretningsenheter. Så mange transaksjoner som nå utføres på en global skala, kan studentene også studere internasjonale forskrifter om fusjoner og oppkjøp. Typisk grunnleggende regnskap og økonomiske kurs tilbys også som valgfag for å supplere studentens juridiske og forretningsopplæring.

  Ferdighetene som er oppnådd fra å fullføre en Master of Laws i fusjoner og oppkjøp kan fortsette å hjelpe studenter både i sin karriere og hjemme. Merkbare trekk som er felles for vellykkede kandidater, inkluderer en velutviklet følelse av forretningsområder, eksepsjonell resonnasjonsevne og overlegne økonomistyringsevner.

  I tillegg til å vurdere undervisningsfrekvensen, bør du faktor i eventuelle laboratorieavgifter knyttet til klassene dine, da disse kan påvirke skolebudsjettet betydelig. Andre aspekter å vurdere inkluderer universitetets beliggenhet, varighet på graden og om du skal delta online eller i person.

  Gitt den spesialiserte karakteren av graden, jobber de fleste kandidater innen den private sektoren og kan holde mange høyt stillte stillinger i drift og regnskap. Spesifikke karrierer som kan bli tilgjengelige for studenter inkluderer juridiske spesialister, fusjons- og oppkjøps spesialister, compliance og forskriftsrådgiver, og bedriftsforening. Mens de fleste juridiske stillinger vil kreve tilleggsinformasjon, er det flere karriereveier, for eksempel kundekonsulentkonsulenter og strategiske bedriftsanalytikere, tilgjengelig i bedriftsmarkedet for de som ikke har en omfattende juridisk bakgrunn.

  Tilgjengelig globalt, deltids- og heltidsprogrammer for en LLM i fusjoner og oppkjøp er rikelig. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.