Keystone logo

9 LLM Programmer i Jusstudier Økonomisk jusstudier Forsikringslov 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Jusstudier
  • Økonomisk jusstudier
  • Forsikringslov
Studieretninger
  • Jusstudier (9)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

LLM Programmer i Jusstudier Økonomisk jusstudier Forsikringslov

Master of Laws er en akademisk pris gitt til studenter som har studert en bestemt lovgruppe. For å søke om et LLM-program, må studentene allerede ha gjennomført en type juridisk grad. Varigheten av programmet kan variere, men det tar ofte ett år å fullføre.

Hva er en LLM i forsikringsloven? Dette studiet er utformet for å gi deltakerne eksponering for de utallige aspektene av forsikring og risikostyring. Noen programmer kan fokusere på internasjonal eller lokal politikk. Studentene kan til og med kunne velge hvilket land de vil fokusere på. Mange kurs arbeider for å gi forskere en bedre forståelse av utfordringene fra ulike forsikringslinjer, som helse, liv, eiendom og funksjonshemming. Før studenten skal kunne fullføre obligatoriske kurs, eksternskips, avhandlinger, avhandlinger og avhandlinger, kan dette variere etter universitet.

Denne postgraduate Law degree tilbyr en rekke fordeler for studenter, ikke minst som er potensialet til å tjene mer penger etter eksamen. Deltakerne kan bruke sine forbedrede kommunikasjons-, forhandlings- og analytiske ferdigheter til å bedre lære om og diskutere situasjoner med kunder og kollegaer.

Kostnaden for en LLM i forsikringsloven kan relateres til universitetet som deltok og varigheten av programmet. Fordi det kan være avvik, bør søkere prøve å få estimater direkte fra skolen eller skolene de ønsker å delta på.

Hvilken type karriere utarbeider en LLM i forsikringsloven en person til? Mest sannsynlig slutter elevene å bli advokater og advokater som håndterer forsikringsproblemer. Det er imidlertid andre karrieremuligheter tilgjengelig. For eksempel kan noen nyutdannede fortsette å bli kommersielle litigatorer, finansielle spesialister, helsevesenet rådgivere, forsikringskonsulenter eller regulatoriske agenter. Andre lærde kan velge å bruke denne utdanningen som utgangspunkt for enda mer skolegang.

Studentene kan være i stand til å ta et LLM-program på universiteter over hele verden. Klar til å søke om online eller på campus? Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.