Keystone logo

Filtre

  • LLM
  • Spania
  • Jusstudier
  • Fjernundervisning
Studieretninger
  • Jusstudier (0)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Fjernundervisning LLM Programmer i Familierett i Spania for 2024

Ingen programmer oppfyller søkekriteriene dine. Vennligst avgrens filtrene dine.

Fjernundervisning LLM Programmer i Familierett

Studenter på familierettsprogrammer kan få undervisning i barnevern, ekteskapsspørsmål og tvisteløsning. Grundig studium lar studentene øve seg i skilsmissesaker, som ofte inkluderer varetekts- og eiendomsfordelingsforhandlinger. Studenter kan også spille en rolle i barnevernssaker.

Spania (spansk: España) er et mangfoldig land deler den iberiske halvøya med Portugal på den vestre enden av Middelhavet. Spania er ansett som et eksotisk land i Europa på grunn av sin vennlige innbyggere og avslappet livsstil. Den normale varigheten for universitetet kurs i Spania er fire år, med unntak av medisin og de doble grader, noe som er seks. Madrid og Barcelona er godt kjent byer rundt verden for sitt kjøkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheter.

En LLM eller Master of Laws grad er en akademisk grad, ofte etterspørres av studenter med lavere juridisk embetseksamen som ønsker å utdanne seg mer grundig i ett bestemt område av loven studien. LLM programmer er forskningsorientert og varer vanligvis i ett år.

Nett- eller fjernundervisning refererer til bruk av elektroniske medier og informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) i utdanning. Med nettbasert læring kan man få tilgang til utdanning når som helst og fra hvor som helst med en tilgjengelig internettforbindelse.