Keystone logo

1 LLM Programmer i Jusstudier Internasjonal lov-studier EU-lov i Thessaloníki, Hellas for 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Jusstudier
  • Internasjonal lov-studier
  • EU-lov
Studieretninger
  • Jusstudier (1)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular study format

Popular education type

LLM Programmer i Jusstudier Internasjonal lov-studier EU-lov

Byen Thessaloniki er den nest største i landet og hjem til mer enn 790 000 innbyggere. Det er en av Hellas 'mest essensielle kommersielle huber og spiller en betydelig rolle i den generelle økonomien. Det vert landets største universitet blant andre institusjoner.


Hva er EU-lov?
EU-retten er loven som styrer EU. Den dekker et bredt spekter av emner, fra handel til menneskerettigheter. For å studere EU-rett må du ha god forståelse for både EU-institusjoner og selve loven. Det finnes ulike grader og kurs innen EU-rett, så det er noe for enhver smak.

Hvilke karrierer er tilgjengelige i EU-lovgivningen?
Nyutdannede i EU-rett kan finne jobber i en rekke sektorer som krever kunnskap om loven. Noen vanlige roller inkluderer å jobbe for et advokatfirma, regjeringen eller en NGO. EU-lovgivning vil være viktig for advokater og advokater som ønsker å praktisere i EU eller hvis firmaer vil representere eller gjøre forretninger med enheter innenfor EU. Businessstudenter kan også vurdere å studere EU-lov, spesielt hvis de vurderer internasjonal virksomhet.

Hvorfor er det viktig å studere EU-rett?
Å studere EU-rett er viktig av flere grunner. For det første gir det deg en sterk forståelse av loven og hvordan den gjelder for EU. Dette er verdifullt for alle som ønsker å jobbe i politikk eller internasjonale relasjoner. For det andre er det stor etterspørsel etter kandidater fra EU Law, så du vil kunne finne en jobb som passer dine ferdigheter og interesser.

Hva er EU-rettsgrader?
Den vanligste graden for studenter som er interessert i EU-rett er en jusgrad, som en LLB eller en LLM. Du vil også finne bedriftsgrader, doktorgradsgrader og korte kurs tilgjengelig i EU-lovgivning. EU-rettskurs tilbys ofte ved universiteter og jusskoler i EU.

Hvilke emner dekkes i en EU-rettsgrad?
Emnene som dekkes i EU-retten varierer avhengig av graden eller kurset du velger. Noen vanlige temaer inkluderer imidlertid menneskerettigheter, handel og næringsliv, og EU-loven. Dette betyr at du vil få en helhetlig forståelse av hvordan EU-retten fungerer og hvordan den påvirker mennesker og virksomheter.

Hellas utviklet sin utdanning system med høyere utdanning på toppen. Over 40% av alle grekere lever i Athen og det er også der de beste mulighetene til å forfølge en høyere utdanning er. Grenser til Albania, Makedonia, Bulgaria og Tyrkia, Hellas er en turist perle med en av verdens 's fantastiske strender.

En LLM eller Master of Laws grad er en akademisk grad, ofte etterspørres av studenter med lavere juridisk embetseksamen som ønsker å utdanne seg mer grundig i ett bestemt område av loven studien. LLM programmer er forskningsorientert og varer vanligvis i ett år.