Keystone logo

3 LLM Programmer i Jusstudier Internasjonal lov-studier EU-lov 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Jusstudier
  • Internasjonal lov-studier
  • EU-lov
Studieretninger
  • Jusstudier (3)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular education type

LLM Programmer i Jusstudier Internasjonal lov-studier EU-lov

Master i Laws programmer gir verdifulle fordeler. Den avanserte pedagogiske muligheten tar vanligvis et år eller to å fullføre. Programmene gir et nærmere innblikk i områder med juridisk fokus, og gir opplæring til jurister som håper å dykke videre inn i ett eller to konsentrasjonsområder.

Hva er en LLM i EU-lov? Dette programmet tar en titt på de spesifikke rettssystemene i EU. Elevene kan undersøke materiell og prosesspraksis. Kursene kan omfatte økonomiske, konstitusjonelle og institusjonelle grunnleggende grunnlag for loven, samt administrativ og strafferettslig rett. EU-loven har en tendens til å erstatte lovene i bestemte nasjoner og når til alle områder av loven.

Med deltakelse i et LLM i EUs lovprogram, får lærde ofte ferdigheter som er nyttige i deres personlige liv og yrkeskarriere. Programdeltakere kan for eksempel få en forståelse av deres juridiske rettigheter som borgere i et bestemt land og som borgere i EU.

Det finnes en rekke internasjonale og elektroniske alternativer for tilmelding, og kostnader reflekterer ofte disse forskjellene. Det er fornuftig for potensielle studenter å kontakte akademiske institusjoner og spørre om kostnader og andre påmeldingsproblemer.

En LLM i EU-lov gir en innføring i forventet profesjonell oppfølging i domstoler og rettssaker. Nyutdannede kan finne karrieremuligheter i hjemlandet eller i internasjonale plasseringer. Arbeidsmulighetene omfatter typisk bedrifts- og privatlov, nasjonal offentlig tjeneste (for eksempel tjenestemann eller diplomat), politikkanalyse, statlige stillinger, frivillige organisasjoner og forskning på faglige og juridiske områder. Noen kandidater kan finne jobber på tilsynsorganer som arbeider med europeiske problemer eller som advokater i transnasjonale firmaer. Andre kan finne arbeid som forskere, presentere på seminarer og konferanser.

Klasser er tilgjengelige både online og personlig hos universiteter og andre institusjoner over hele verden. For å finne den rette skolen for deg, søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.