Keystone logo

7 LLM Programmer i Jusstudier Økonomisk jusstudier Eiendomsrett 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Jusstudier
  • Økonomisk jusstudier
  • Eiendomsrett
  • Eiendomsrett
Studieretninger
  • Jusstudier (7)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

LLM Programmer i Jusstudier Økonomisk jusstudier Eiendomsrett

Et LLM-program er en som fokuserer på ulike områder av loven. Ellers kalt Master of Laws, er denne graden tildelt de som fullfører hele læreplanen i et gitt område, noe som kan ta alt fra ett til tre år.

Hva er en LLM i eiendomsrett? Kurs i dette programmet tar sikte på å hjelpe studentene å utvikle en teoretisk og praktisk forståelse av fast eiendom planlegging og lov. Instruktører kan fokusere på å utdype deltakernes forståelse av økonomi, skatteregler, arealanskaffelse, bolig- og næringsutvikling, nedleggelse, utarbeidelse, forhandling, byggelov og planleggingsstrategier. Det generelle målet med disse typer programmer er å få studentene klar slik at de kan begynne å praktisere i eiendomsbransjen når de mottar sitt diplom.

I tillegg til å være praksis klar, har utdannet av dette programmet en tendens til å ha en sterk forståelse av eiendomsmarkedet og trender som påvirker det. Mange deltakere går også bort med sterke forhandlingsferdigheter og ivrige konfliktløsningskapasiteter.

Kostnaden for et LLM-program varierer fra stat til stat, land til land og skole til skole. Studentene bør gjøre deres forskning og budsjett tilsvarende før søknad.

Personer med en grad i fast eiendom lov er generelt utstyrt med de ferdigheter som er nødvendige for å fungere som rådgivere om kjøp og salg av kommersielle, bolig og industrielle eiendommer. De kan velge å fokusere på boligreguleringer, auksjoner, landrett eller leietakerloven. Selv om enkeltpersoner kan fortsette å finne stillinger innenfor allerede etablerte bedrifter og organisasjoner, velger mange entreprenørruten og starter sitt eget private advokatfirma.

Når det kommer til skoler som tilbyr en LLM i eiendomsrett, er det mange alternativer. Hvor en person til slutt kommer til slutt avhenger av hans eller hennes plassering og ressurser. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.