Keystone logo

2 LLM Programmer i Datapolitikk i Manchester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland for 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Jusstudier
  • Databeskyttelseslov
  • Datapolitikk
  • Manchester
Studieretninger
  • Jusstudier (2)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular education type

LLM Programmer i Datapolitikk

Manchester er kjent for sin arkitektur og har Storbritannias nest største urbane området, fem ganger større enn selve byen. Det er bare tre universiteter, men de har totalt 73 000 studenter.

Hva er datapolicyer?
Datapolitikk er dedikert til beskyttelse av digital informasjon og spesifikt personopplysninger. Personopplysninger er all informasjon som er relatert til en person som kan identifiseres fra denne informasjonen, enten alene eller i kombinasjon med annen informasjon. En grad av datapolitikk er en god måte for en person å komme inn på feltene personvernlovgivning eller nettsikkerhet. Dette feltet kan være dedikert til enkeltpersoner, bedrifter eller institusjoner.

Standard databeskyttelseslover er avgjørende for den sosioøkonomiske sikkerheten i det 21. århundre fordi de tilbyr enkeltpersoner visse rettigheter over deres personlige opplysninger, inkludert hvem som kan samle inn den, hvordan den kan brukes og beskyttes, og hva som skjer når ting går galt.

Hva skal jeg studere i løpet av min datapolitikk-grad?
Mens de studerer datapolitikk, vil studentene lære om ulike organisasjoner som samler inn og bruker personopplysninger, hvordan data samles inn og lagres, og hvordan data kan misbrukes og manipuleres. Datapolitiske grader fokuserer også på hvordan man bruker lover og retningslinjer for databeskyttelse.

Hvordan er arbeidsmarkedet for grader i datapolitikk?
Feltet datapolitikk vokser raskt med flere og flere selskaper som samler inn informasjon fra sine kunder og nettprofiler. Det er stor etterspørsel etter gradholdere i datapolitikk, og karrierer innen datapolitikk tilbyr konkurransedyktige lønninger og muligheter for avansement. Nyutdannede innen datapolitikk kan jobbe som advokater, overholdelsesansvarlige, cybersikkerhetsansvarlige eller lovgivere.

Hvordan vet jeg om jeg bør studere datapolitikk?
Datapolitikkgrader er et utmerket valg for enhver person som ønsker en fremtid innen personvernrettigheter eller cybersikkerhet. Datapolitiske grader krever sterke ferdigheter innen teknologi og teknologi. Studenter som er interessert i datapolitikk bør også være forberedt på å lese og forstå kompleks skriftlig informasjon, være detaljorientert og ha sterke kommunikasjonsevner.

Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

En LLM eller Master of Laws grad er en akademisk grad, ofte etterspørres av studenter med lavere juridisk embetseksamen som ønsker å utdanne seg mer grundig i ett bestemt område av loven studien. LLM programmer er forskningsorientert og varer vanligvis i ett år.