Keystone logo

Filtre

 • LLB
 • Jusstudier
 • Rettsvitenskap
 • Rettspraksis
Studieretninger
 • Jusstudier (8)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

8 LLB Programmer i Rettspraksis 2024

  LLB Programmer i Rettspraksis

  For de som søker å arbeide i lov eller straffes rett, er en juridisk kandidat (LLB) en skarpeste i den retningen. En LLB kan hjelpe elevene til å bli advokater eller arbeide i rettshåndhevelse.

  Hva er en LLB i juridisk praksis? Programmene omfatter kurs som kriminell lov, grunnlag for strafferettslig rett, forskningsmetoder og kriminalitet og samfunn. Kurs på etikk og juridiske systemer blir også undervist. Studentene skreddersyr sine kurs for å passe til sin karriere, som forsikringsrett, folkerett eller ytterligere spesialiteter. Det er også en mulighet å reise utenlands for dybdeopplæring for folkerettslige interesser. Banesporene går mellom å ta bar-eksamen og advokatbaner. Programmene varierer fra to til tre år i lengde.

  Mange jobbmuligheter utnytter de forskningsmessige ferdighetene som er oppnådd i disse programmene, enten for å støtte advokater eller myndigheter, eller for generell forbrukerkunnskap før store billettkjøp. Studentene får også analytiske og kritiske tenkningsfunksjoner mens de går på kurs i å utøve sin grad.

  Avhengig av hvor lenge programmet er valgt, vil kostnaden for å fullføre kursene variere. Andre faktorer å vurdere i din økonomiske forskning er overnatting, beliggenhet og varighet.

  Verdien av å lære loven i landet åpner døren til en rekke karrierer. Mange kandidater med en LLB i juridisk praksis fortsetter å jobbe som advokater. I Storbritannia tar enkeltpersoner dette programmet til å jobbe som advokater eller advokater. For de som ikke er interessert i å ta en bar eksamen, jobber som en advokat eller juridisk assistent er levedyktige karrieremuligheter. Nyutdannede har også avviklet fra rettsområdet, velger karrierer i menneskelige ressurser, regnskap, etterlevelse, rettshåndhevelse, eiendomsmegling, biblioteksvitenskap, regjeringsforhold og mekling.

  Programmer er tilgjengelig på campus både internasjonalt og internasjonalt, samt gjennom fjernundervisningsprogrammer. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.