Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 6 LLB Programmer i Nasjonal lovstudier 2024

6 LLB Programmer i Nasjonal lovstudier 2024

Oversikt

En Bachelor of Laws er en lavere grad som er fokusert på rettsområdet. Det kan fungere som en første profesjonell pris, men i enkelte land må studentene ha en annen grad før de blir akseptert i et LLB-program.

Hva er en LLB i nasjonale lovstudier? Det er en grunnleggende titt på lovligheten i en bestemt nasjon. Nasjonalt fokus kan velges av student eller skole. Noen nasjonale lovprogrammer kan til og med se på hvilken rolle loven spiller i forholdet mellom landene. Fordi dette studiet er variert, er det vanskelig å vite nøyaktig hvilke kurs forskere skal ta. Deltakerne kan forventes å ta sivilrett og juridiske systemer, komparative rettssystemer, europeiske rettssystemer, arbeids- og arbeidsrett, familielov og familie rettferdighet.

Å studere nasjonal lov hjelper ofte deltakerne til å skape sin kritiske tenkning, organisasjon og kommunikasjonsevne. Selv om disse evnene ofte blir ettertraktet av arbeidsgivere, kan de også hjelpe nyutdannede med et mer vellykket personliv.

Kostnaden for en LLB kan variere sterkt fra en skole til den neste. Ofte spiller programvarigheten en stor rolle i undervisningen. Det kan ta tre eller fire år å fullføre en LLB.

Studenter som tjener en LLB i nasjonale lovstudier kan velge å videreutvikle sin utdanning gjennom et mastergradsprogram for å få tilgang til et bredere utvalg av karrieremuligheter. En LLB kan imidlertid føre til meningsfylt karriere som advokat, junior forsker, politisk analytiker, juridisk journalist, advokat, advokat eller juridisk rådgiver. Det er også viktig å merke seg at mange kandidater ender opp med å jobbe på advokatfirmaer, ideelle organisasjoner, offentlige etater og internasjonale organisasjoner.

En LLB er tilgjengelig i mange deler av verden, inkludert England, Skottland, Japan og Sør-Afrika. Uansett hvor du bor, kan du kanskje være med på dette programmet gjennom online kurs. For å lære mer, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg.

Les mer

Filtre

  • LLB
  • Jusstudier
  • Nasjonal lovstudier
Studieretninger
  • Jusstudier (6)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat