Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 12 LLB Programmer i Kriminologistudier 2024

12 LLB Programmer i Kriminologistudier 2024

Oversikt

En LLB, eller Bachelor of Laws, er et bachelorprogram som forbereder studentene for et yrke i det juridiske feltet. Nyutdannede finner ofte arbeid i en rekke juridiske yrker, og de jobber ofte med videreutdanning for å forbedre faglige muligheter og fremskritt.

Hva er en LLB i straffelovstudier? Dette kvalifiserende studieprogrammet, fokusert på straffelovsprinsipper, søker å gi en solid forståelse av kriminell oppførsel og juridiske forutsetninger. Studentene studerer slike temaer som tortlov, avtale lov, kriminalitet og samfunn, straff og rettferdighet, sosiologi og kriminell etterforskning. Kursene, ofte undervist, er eksperter på sine respektive fagområder, har som mål å gi grunnlag i lov og kriminologi. Dette studiet gir seg godt til nettbaserte læringsmiljøer, så vel som tradisjonelle tilnærminger.

Enrollees i dette programmet lærer vanligvis avanserte forskningsferdigheter, slik at de bedre kan forstå komplekse emner hjemme og i profesjonelt liv. De lærer vanligvis prosedyrene i rettssalen og har god forståelse for samfunnsårsaker til kriminell oppførsel, ferdigheter som kan være nødvendige for profesjonell utvikling.

Kostnadene for studieavgift, bøker og materialer kan variere fra program til program. Fremtidsstudenter bør kontakte registratorens kontor for nærmere opplysninger om økonomisk støtte og programutgifter.

Lærere som utfører en grad i kriminelle studier kan være i stand til å finne arbeid på en rekke steder. Arbeidsgivere som domstoler, fengsler, fengsler, universiteter, menneskelige ressurser og rådgivende organisasjoner finner ofte ferdigheter og kunnskaper om kandidater som er ønskelige. Spesifikke stillinger kan omfatte paroleoffiser, rettsadvokat, anklager, human resources direktør og rådgiver. Nyutdannede fortsetter også ofte med å fortsette videre studier i lov og kriminologi, som forbedrer sysselsettingsutsikter.

En LLB i Criminal Law Studies tilbys av mange universiteter globalt. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • LLB
  • Jusstudier
  • Kriminologistudier
Studieretninger
  • Jusstudier (12)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat