Keystone logo

11 LLB Programmer i Jusstudier Kriminologistudier Kriminologi 2024

Filtre

Filtre

  • LLB
  • Jusstudier
  • Kriminologistudier
  • Kriminologi
Studieretninger
  • Jusstudier (11)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

LLB Programmer i Jusstudier Kriminologistudier Kriminologi

For de som driver en karriere i lov, tillater en bachelor of Laws (LLB) de fleste kandidater å praktisere loven, avhengig av landet. Akademisk kurs legger grunnlaget for forståelse av loven og gir nødvendige ferdigheter for praksis i loven.

Hva er en LLB i kriminologi? Kursene fokuserer på lov med en real-world applikasjon. Studentene vil lære sentrale grunnlag for lov og kriminologi, samt etikk, juridiske begreper og juridiske systemer. Coursework lærer også forskere psykologi, menneskerettigheter og sosiologi for å forberede dem på livet som arbeider med kriminelle tankegangen. Noen programmer gir mulighet til å studere i utlandet. Programmene tar så lite som tre år og så lenge seks år å fullføre.

Honing analytiske og kritiske tenkning ferdigheter er nødvendige komponenter av graden, men kan også hjelpe studenter utenfor arbeidsstyrken i sine mellommenneskelige forhold og generelle livsbeslutninger. En dyp forståelse av loven hjelper programdeltakere til å forstå det generelle politiske landskapet og gi en generell forståelse av andre.

Studentene bør bruke tid på å undersøke kostnadene ved begge deltar sitt valgte LLB-program og tilleggsposter, inkludert rom og bord. Kostnaden vil variere avhengig av institusjon og beliggenhet.

Nyutdannede med en LLB i kriminologi har gått på å bli kriminelle advokater, men mange har også fulgt karrierer som arbeider med rettshåndhevelse for å fange kriminelle og løse saker. Noen potensielle arbeidsplasser inkluderer å bli en kriminolog, parole eller saksbehandler, politidetektør og rettsmedisinstekniker. Nyutdannede har selv valgt å forfølge sine karrierer i utlandet, nyte alt det internasjonale samfunn har å tilby. De fleste arbeidsplasser gir kandidater muligheten til å holde lokalsamfunn trygge og hjelpe andre.

Studentene har valg mellom på-campus instruksjon eller fleksibiliteten til et online klasserom for å fullføre sine studier. Start de neste trinnene med et søk etter programmet ditt nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.