Keystone logo

69 LLB Programmer i Jusstudier Generelle juridiske studier Jusstudier 2024

Filtre

Filtre

  • LLB
  • Jusstudier
  • Generelle juridiske studier
  • Jusstudier
Studieretninger
  • Jusstudier (69)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

LLB Programmer i Jusstudier Generelle juridiske studier Jusstudier

Bachelor of Laws, eller LLB, er en bachelorgrad som spesialiserer seg på loven. Personer som oppnår denne graden får kunnskap om ulike underavdelinger i advokatfirmaet og velger ofte fra en rekke forskjellige karriereveier.

Hva er en LLB i juridiske studier? Denne graden hones en student intellektuelle og praktiske evner for å kunne fungere i juridisk yrke. Mange studenter starter sin juridiske karriere som en del av denne gradordningen. Noen programmer gir valg av et spesialiseringsområde basert på lovtyper, og andre gir studier i utlandet muligheter til å legge til en internasjonal komponent i materialet. Studentene kan studere fag som kriminell og avtalt lov, selskapsrett, tort lov, og juridiske ferdigheter og prosesser.

Studenter som studerer lov kan få avgjørende livsferdigheter, for eksempel avanserte kommunikasjonsevner, forsknings- og skriveferdigheter, og evne til å analysere og begrense i ulike situasjoner. Disse ferdighetene fører ikke bare til vellykkede faglige liv, men øker også livet på et personlig nivå.

Det er mange faktorer på spill som bestemmer kostnadene ved en LLB, inkludert plassering og individuell skole. LLB i juridiske studier kan ta fra tre til fire år å fullføre hvis man studerer på heltid.

Litteraturstudiet er ofte det første skrittet for å bli advokat, og mange mottakere gjør det. Det er imidlertid andre karrieremuligheter som er åpne for studenter i dette programmet. Noen jobber i juridisk kapasitet for bedrifter eller offentlige byråer. Andre kandidater jobber i menneskelige ressurser roller eller fortsetter å undervise på videregående eller kollegialt nivå. En juridisk bakgrunn kan hjelpe utdannet arbeid i militære eller politimyndigheter. På grunn av de varierte ferdighetssettene som er oppnådd, har uteksaminere av en LLB i juridiske studier ofte en rekke karrierealternativer å velge mellom.

Det finnes en rekke universiteter som tilbyr LLB i juridiske studier, enten de er lokale eller elektroniske institusjoner. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.