Keystone logo

96 LLB Programmer i Juss 2024

Filtre

Filtre

 • LLB
 • Jusstudier
 • Generelle juridiske studier
 • Juss
Studieretninger
 • Jusstudier (96)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

  LLB Programmer i Juss

  Et LLB-program er utformet for å forbedre studentens kunnskap om et bestemt område loven, og dermed øke hennes eller hans jobbutsikter. Programmene varierer i verdi og kan variere i varighet.

  Hva er en LLB i juridiske studier? En LLB i dette feltet har en tendens til å forberede kandidater for en karriere innen kriminell, sivil, familiemessig og merkantil lov, samt å øve uavhengig eller med et etablert firma. Kursene kan fokusere på å undervise elever i rettssaker og forhandlinger, samt hvordan man effektivt kan formidle en kompleks juridisk situasjon. Deltakere kan også lære å utvikle juridiske strategier for selskaper slik at disse selskapene kan unngå juridiske konflikter og redusere ansvar.

  Personer som uteksaminert fra dette programmet har en tendens til å ha uovertruffen kommunikasjonsferdigheter, solid forhandlingsevne og gode strategiske ferdigheter. Hver av disse egenskapene er overførbar og kan betjene en individuell brønn i både hans eller hennes profesjonelle eller personlige liv.

  Kostnaden for en LLB varierer sterkt fra skole til skole. I tillegg til kostnaden for undervisning, bør studentene også tenke på levekostnadskostnadene.

  Nyutdannede fra dette programmet har en tendens til å ha kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å lykkes i en rekke karrierer og næringer. Deltakerne i programmet kan fortsette å bli advokat advokater og forsvare kriminelle eller kjempe for foreldrenes rettigheter. Andre kan velge det roligere livet og forhandle kontrakter og strategisere juridiske løsninger for selskaper. Elevene kan fortsette å jobbe i regjeringen eller privat eller næringsliv.

  Mange læringsinstitusjoner har begynt å tilby en LLB i juridiske studier, og hvor en elev ender opp, avhenger av hans eller hennes plassering og budsjett. Online kurs gir fleksibilitet som de fleste på campus-programmer ikke gjør. For å lære mer om alternativene dine, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle inn hovedskjemaet.