Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 21 LLB Programmer i Internasjonal lov-studier 2024

21 LLB Programmer i Internasjonal lov-studier 2024

Oversikt

En Bachelor of Laws programmet har vanligvis et sett med minimum opptakskrav satt av hver høyere læringsinstitusjon. Enrollees begynner på et program som forbereder dem til et yrke i et område av det juridiske feltet.

Hva er en LLB i International Law Studies? Dette bestemte grad programmet tar normalt tre til fem år å fullføre og er vanligvis en kvalifiserende lov grad, slik at utdannet til å praktisere lov eller videre til neste fase av hans eller hennes opplæring. Kursene fokuserer vanligvis på hvordan internasjonale relasjoner påvirker juridiske konflikter og tvister. Tidligere kurs kan konsentrere seg om de grunnleggende prinsippene i loven, mens andre og tredjeårsstudenter kan begynne å utforske emner i større dybde. En avhandling kan være nødvendig for eksamen.

Studenter som fullfører dette programmet øker ofte deres organisatoriske evner, forbedrer produktiviteten og effektiviteten hjemme og på jobben. De utvider ofte sin forståelse av juridisk jargong, samt utvikler kritiske tenkningsfag, som kan forberede dem til avansert studie eller forfremmelse på arbeidsplassen.

Kostnaden for dette studiet vil variere etter institusjon, så vel som av landet der du befinner deg. Fremtidsstudenter bør kontakte universitetet for å lære mer om undervisning, avgifter og totale utgifter.

En student som uteksaminerer seg med en LLB i International Law Studies kan se etter arbeid med bedrifter og institusjoner som omhandler internasjonale saker. Med tilleggsopplæring og skolegang kan studentene ofte finne arbeid som dommere, advokater og juridiske konsulenter og kan jobbe for internasjonale forretningsforhold. Nyutdannede blir noen ganger ansatt som rådgivere for samfunnsorganisasjoner, advokater, advokater, forskere og advokater.

Et utdanningsprogram i internasjonal rettsstudie tilbys i mange land av en rekke høyere læringsinstitusjoner. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • LLB
  • Jusstudier
  • Internasjonal lov-studier
Studieretninger
  • Jusstudier (21)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat