Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign flere LLB Programmer i Økonomisk jusstudier 2024

1 LLB Programmer i Økonomisk jusstudier 2024

Oversikt

For studenter med stor interesse for å forfølge en karriere i lov, gir LLB, eller Bachelor of Laws, en sterk introduksjon til forskerstudier. Programmet kan løpe fra tre til fem år i varighet og kan legge vekt på en rekke lovrelaterte fag.

Hva er en LLB i økonomiske lovstudier? Målet med dette programmet er ofte å gi eleven et sterkt fundament på områdene lov og økonomi. Programmet søker ofte å utstyre studenten med bedre forståelse av juridiske problemstillinger gjennom kurs, forelesninger og seminarer undervist av professorer med avanserte grader. Debat og kritisk tenkning ferdigheter blir ofte stresset for å fremme uavhengighet i studenten. Økonomiske grunnleggende forhold knyttet til globale og personlige forhold kan være en viktig del av programmet.

Lærere som tar dette programmet utvikler ofte avanserte kommunikasjonsferdigheter, som kan hjelpe til i personlige og karriere situasjoner. De oppnår vanligvis en dyp forståelse av økonomiske prinsipper og juridiske problemer, som kan hjelpe dem med å komme videre til høyere stillinger i karrieren.

Kostnadene ved dette studiet kan avhenge av faktorer som plassering, universitet og programmets varighet. Interesserte studenter bør undersøke og kontakte hver skole for å få bedre forståelse av hvilket program som passer best for dem.

Studenter som uteksaminerer med en grad i økonomiske rett studier kan være godt posisjonert for karriere i enten juridiske eller økonomiske yrker. Advokatfirmaer, selskaper, universiteter og offentlige organer er fruktbar grunnlag for sysselsetting for disse personene. Stillinger som advokat, sekretær, kontoransvarlig eller advokat kan være tilgjengelig i lovfeltet, mens sysselsetting som bankforvaltere, finansielle konsulenter, instruktører og investeringsmeglere er alternativer i økonomiarenaen.

En LLB i Economic Law Studies tilbys i en rekke land rundt om i verden, med både i klassen og online moduler tilgjengelig. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • LLB
  • Jusstudier
  • Økonomisk jusstudier
Studieretninger
  • Jusstudier (1)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat