Litauen

Antall institusjoner: 20
  • Milan
  • Leeds
  • Vilnius
  • + 1 mer

  The Istituto Universitario di Lingue Moderne (I.U.L.M.) was founded in 1968 by the Fondazione Scuola Superiore per Interpreti e Traduttori, under the inspiration of Senator Carlo Bo and Professor Silvio Baridon. From the very beginning the idea behind the project was to satisfy the demands of the labour markets based on analyses of current trends.

  • Kaunas

  Kaunas University of Technology , KTU er et av de største teknologiske universitetene i Baltikum. KTU er kjent for sine sammenhenger med næringsliv, lederskap innen vitenskapelig forskning, fleksible tverrfaglige studieprogrammer og uforglemmelig studieerfaring, og videresender raskt til å bli det beste studievalget i reaksjonen.

  • Vilnius

  Vilniaus kolegija /University of Applied Sciences is open to novelties. It is a flexible and continually changing higher educational institution that is harmoniously combining labor market needs with the development of promising areas of science and art. The educational institution has been encouraging the teachers and students’ creativity and responsibility likewise the requirements for a high-quality performance.

  • Vilnius
  • Kaunas
  • Šiauliai

  Velkommen til Vilnius University - den eldste og største litauiske institusjonen for høyere utdanning. Siden etableringen på 1500-tallet har Vilnius University , som en integrert del av europeisk vitenskap og kultur, legemliggjort begrepet et klassisk universitet og enhet av studier og forskning.

  • Vilnius

  Mykolas Romeris University (MRU) ligger bare 20 minutter fra sentrum av Vilnius, og er et av de mest internasjonale universitetene i Litauen, og har for tiden rundt 7000 studenter fra 74 land. Universitetet tilbyr programmer som er fullstendig undervist på engelsk for internasjonale studenter på alle nivåer - fra bachelor til doktorgrad innen samfunnsvitenskap og informatikk.

  • Kaunas

  Universitetet er den største institusjonen for høyere utdanning for biomedisinsk vitenskap i Litauen, og har med hell integrert studier, forskning og klinisk praksis. LSMU består av to hovedakademier: Medical Academy og Veterinary Academy.

  • Kaunas

  Kaunas University of Applied Sciences (på litauisk - Kauno Kolegija ) er en offentlig tverrfaglig høyere utdanningsinstitusjon som ligger i Litauen (et av de tre baltiske landene) som tilbyr utdanning innen ingeniørfag, teknologi, samfunnsvitenskap, humaniora, kunst, medisin og helse vitenskap. Det tilbyr et bredt spekter av bachelorstudier med praktisk skjevhet for rundt 5500 studenter som studerer ved 4 fakulteter.

  • Klaipėda County

  Lithuania Business University of Applied Sciences (LBUAS) er en moderne, åpen for samfunnet og uavhengig høyere utdanningsinstitusjon grunnlagt i 1994 som forbereder fagpersoner innen samfunns- og fysiske vitenskaper som er fokusert på det litauiske og europeiske arbeidsmarkedet. LTVK innebærer lovende karrieremuligheter, internasjonal utveksling og fritid som er typisk for studenter. Oppdrag. Lithuania Business University er fast bestemt på å forberede kreative, kvalifiserte fagpersoner, etablere betingelser for livslang læring ved å gi en profesjonell bachelorgrad, og utføre den anvendte forskningen som er nødvendig for regional utvikling. Syn. Lithuania Business University er en innovativ, transparent, sosialt aktiv og ansvarlig institusjon for høyere utdanning, internasjonalt anerkjent, allsidig for utviklingen i arbeidsmarkedet, og forberedt på å møte samfunnets behov.

  • Vilnius County

  Siden starten av virksomheten i 1999, hadde ISM University of Management and Economics et mål helt fra begynnelsen - å tilby innovative, kvalitative studier og opplæring av ledelse og økonomi for kreative, ambisiøse unge og allerede erfarne forretningsledere. Kundegjenkjenning (studenter, bedrifter og alumner), internasjonal anerkjennelse og bærekraft. Kvalitet og internasjonalitet har blitt de viktigste prioriteringene i universitetets aktiviteter. Dette målet har blitt evaluert av International Quality Accreditation (IQA) tildelt ISM i 2006 av Central and East European Management Development Association (CEEMAN), og bekrefter dermed at ISM tilhører universiteter som tilbyr de mest avanserte forretningsstudiene i regionen.

  • Kaunas

  VMU er rangert i QS World University Rankings som en leder i landet etter sin internasjonalitet, og er den eneste offentlige institusjonen for høyere utdanning i Litauen og en av få i regionen der en bred liberal artsutdanning formidles. Dette betyr at studenter kan endre og organisere timeplanen deres fritt, mindre i ett felt og hovedfag i et annet, reise utenlands på internasjonal utveksling og gjøre seg klare for disse turene ved å ta noen av de tilgjengelige 30 fremmedspråkkursene. Som en refleksjon av globale akademiske trender blir flere og flere forelesninger (separate kurs og til og med hele studieprogrammer) undervist på engelsk, mange av dem av professorer fra utlandet. VMU tilbyr bachelor- og masterstudier, som helt undervises på engelsk. Hvert semester samler universitetet det fargerike internasjonale samfunnet, som forener representanter fra nesten 60 land rundt om i verden.

  • Šlienava

  Kaunas Forestry and Environmental Engineering University of Applied Sciences (KMAIK) er etablert nær Kaunas by (sentrale Litauen) og gir høyere utdanning-tilskudd profesjonell bachelorgrad.