Keystone logo

40 Kurs Programmer i Jusstudier Generelle juridiske studier Jusstudier 2024

Filtre

Filtre

  • Kurs
  • Jusstudier
  • Generelle juridiske studier
  • Jusstudier
Studieretninger
  • Jusstudier (40)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Kurs Programmer i Jusstudier Generelle juridiske studier Jusstudier

Videregående studenter som er på college for første gang, må forstå hvordan kursene fungerer. De fleste programmer omfatter kurs, hvorav noen er tildelt og andre som studentene kan velge. Det krever vanligvis et par måneder for å fullføre en høyskole kurs.

Hva er et kurs i juridiske studier? Loven er et stort felt som inneholder mange forskjellige spesialiserte underfelter. Disse inkluderer rettssaker, folkerett, handelsrett, lov om offentlig interesse, antitrustloven, menneskerettighetsloven og mer. Et studiekurs vil trolig være et innledende kurs som skal dekke grunnleggende om feltet. Ytterligere kurs vil trolig være nødvendig for å spesialisere seg i en av de spesifikke lovkategorier.

En av de største fordelene med karrieren din, som du vil nyte fra å studere lov, er det settet av ferdigheter du utvikler. Disse kan variere fra å undersøke lover og tidligere rettssaker og løse tvister til generell kritisk tenkning eller kommunikasjonsevner. Ferdigheter knyttet til lovområdet kan hjelpe deg med å skrive inn din karriere.

Fordi kostnaden for å registrere seg i et kurs varierer, er det en god ide å grundig undersøke dine ønskede eller nødvendige kurs før du registrerer deg. Aspekter som vil påvirke gebyrene dine kan inkludere skolen din, valgt program, land og studietid.

Det er mange forskjellige karrierer som kan oppnås ved å studere lov. Den vanligste og rettferdige anvendelsen av din utdanning i lov er å bli en advokat. Det er imidlertid mange forskjellige typer advokater som hver spesialiserer seg på et annet felt. Du vil sannsynligvis måtte velge en spesialisering. Post-nivå posisjoner til slutt bli advokat er advokat og juridisk sekretær. Det kan også være mulig å bruke en utdanning i lov til å bli politiker eller dommer.

For å komme i gang, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle inn hovedskjemaet.