Keystone logo

3 Fjernundervisning Kurs Programmer i Jusstudier Rettsvitenskap Juridiske systemer i Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland for 2024

Filtre

Filtre

  • Kurs
  • Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Jusstudier
  • Rettsvitenskap
  • Juridiske systemer
  • Fjernundervisning
Studieretninger
  • Jusstudier (3)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular education type

Fjernundervisning Kurs Programmer i Jusstudier Rettsvitenskap Juridiske systemer

Studerer juridiske systemer
Jusssystemer er studiet av jus og den juridiske prosessen. Det inkluderer å lære om lovens historie, institusjonene og menneskene som er involvert i rettsprosessen, og hvordan loven brukes i praksis.

Søk etter Legal Systems
Studenter som har hovedfag i juridiske systemer kan gå videre til karrierer innen jus, myndigheter og privat industri. De kan også velge å ta videreutdanning innen jus eller et annet relatert felt. Mindre i juridiske systemer-studenter kan også finne karrierer innen jus, men de kan også finne arbeid i andre felt som næringsliv, menneskelige ressurser og utdanning.

Hva skal jeg studere i løpet av min juridiske systemer?
Jusssystemer er et obligatorisk kurs for studenter som studerer jus. Det tilbys også som hovedfag eller bifag ved noen universiteter. Kurset dekker en rekke emner, inkludert erstatningsrett, kontrakter, strafferett, familierett og eiendomsrett.

Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

Law courses utforske slike allestedsnærværende emner som kommersiell lov, regulatorisk teori og intellektuell eiendom, for å nevne noen. Mange av disse spesialiseringene innebærer kursarbeid som diskuterer regulatoriske problemer og trender involvert i deres spesifikke bransje.

Nett- eller fjernundervisning refererer til bruk av elektroniske medier og informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) i utdanning. Med nettbasert læring kan man få tilgang til utdanning når som helst og fra hvor som helst med en tilgjengelig internettforbindelse.