Keystone logo

21 Doctor juris Programmer i Jusstudier Generelle juridiske studier Tverrfaglig lov 2024

Filtre

Filtre

  • Doctor juris
  • Jusstudier
  • Generelle juridiske studier
  • Tverrfaglig lov
Studieretninger
  • Jusstudier (21)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Doctor juris Programmer i Jusstudier Generelle juridiske studier Tverrfaglig lov

En Juris Doctor, noen ganger kalt en juridisk doktor, er en profesjonell jurist grad i mange land. Lærere som håper å gå inn i dette programmet må allerede ha litt utdanning, som en bachelor eller mastergrad. Heltidsstudenter kan være i stand til å fullføre et JD-program om tre år.

Hva er en juris doktor i tverrfaglig lov? Det er en profesjonell lovgrad som fokuserer på rollen loven kan spille utenfor den juridiske verden. Det eksakte fokuset kan variere fra skole til skole, men ofte ser programmene på rollen loven spiller i samfunnsvitenskap og humaniora. De fleste JD-programmer inkluderer klinikker, skriveprosjekter, forelesninger og kryssregistreringskurs. Den nøyaktige kursforskerne må ta kan være lik verdipapirregulering i selskaper, beskatning av forretningskorporasjoner, juridiske studier av kunst, juridisk skriving og forretningsstrategi for advokater.

Å studere tverrfaglig lov kan hjelpe deltakerne til å hekle på visse ferdigheter som kan hjelpe dem med å bestå barprøven, lykkes som advokat og blomstre personlig. Studentene kan få en rekke ferdigheter, inkludert kommunikasjon, kritisk tenkning og kreativ problemløsing.

Før du søker på et program, kan studentene kanskje lære om kostnaden for en Juris Doctor. Dessverre er det mange faktorer som påvirker undervisning, for eksempel universitet, sted, program og emne. Søkere må kontakte skolene direkte for å få et anslag.

De fleste studenter som går inn i et Juris Doctor-program, håper å bli advokater. En JD i tverrfaglig lov kan imidlertid føre til mange andre meningsfylte karrierer innenfor og utenfor det juridiske feltet. For eksempel kan enkelte studenter fortsette å bli juristprofessorer, juridiske rådgivere, patentansvarlige, forskere og konsulenter. Andre lærde kan velge å få en større forståelse av et emne ved å forfølge en doktorgrad eller sertifikatgrad.

Juris Doctor grader tilbys på mange universiteter over hele verden. Selv om du bor i et område der denne utdanningen ikke blir tilbudt, kan du kanskje registrere deg på et nettbasert program. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.