Keystone logo

17 Doctor juris Programmer i Jusstudier Generelle juridiske studier Jusstudier 2024

Filtre

Filtre

  • Doctor juris
  • Jusstudier
  • Generelle juridiske studier
  • Jusstudier
Studieretninger
  • Jusstudier (17)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Doctor juris Programmer i Jusstudier Generelle juridiske studier Jusstudier

En Juris Doctor er en profesjonell rett grad som vanligvis forbereder studentene til å ta en bar eksamen. De fleste programmer krever at enkeltpersoner har oppnådd minst en lavere grad. En JD tar vanligvis tre års heltidsstudie for å fullføre.

Hva er en Juris Doctor i juridiske studier? Det er et krevende og engasjerende program som introduserer studentene til lovens intricacies og forsøker å klare dem til barneundersøkelsen. Det første året tilbys vanligvis å lære noen av grunnleggende juridiske grunner, med kurs som kontrakter, torts, straffelov, sivilprosedyre, eiendom, juridisk forskning og skriftlig og skriftlig og muntlig advokat. Etter hvert som enkeltpersoner utvikler seg gjennom programmet, kan de ha større sjanser til å rette fokus. Studentene kan ha mulighet til å se på lov fra et tverrfaglig perspektiv.

Mange lovstudenter forlater skolen med sterke skrift- og kommunikasjonsevner. De kan også utvikle sine overbevisende ferdigheter. Dette gir vanligvis en svært artikulert person og kan øke sannsynligheten for å sikre en velbetalt jobb.

Mange offentlige og private skoler rundt om i verden tilbyr et Juris Doctor-program. Dette kan ha en betydelig effekt på prisen på undervisning. Finn en skole som passer dine behov og ta kontakt med opptakskontoret for mer informasjon om undervisningspriser.

Mange velger å ta barneprøven og bli advokater, men en lovgrad åpner også mange andre dører. Nyutdannede kan være kvalifisert til å forfølge karrierer i publisering, politikk, offentlig tjeneste eller høyere utdanning. Jobb som en person med en JD-grad kan inneholde, omfatter dommer, magistrate, mekler, direktør for byplanlegging, intern firma advokat, miljø advokat advokat eller domstol offiser.

Noen Juris Doctor i juridisk studieklasser kan være tilgjengelig i et nettbasert format. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.