Keystone logo

Filtre

 • Jusstudier
 • Rettsvitenskap
 • Juridisk språk
Studieretninger
 • Jusstudier (3)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

3 Juss Programmer i Juridisk språk 2024

  Juss Programmer i Juridisk språk

  Hva er juridiske språk?
  Juridisk språk er studiet av hvordan loven formidles på et bestemt språk. Det er en studieretning som retter seg mot universitetsstudenter i juss, og den kan være med på å forberede dem til advokatyrker. Juridiske språkkurs dekker vanligvis emner som kontraktsrett, strafferett og sivilrett. De lærer også elevene hvordan de skal lese og tolke ordene og uttrykkene som brukes i juridisk dokumentasjon.

  Juridiske språkkurs vil ofte inkludere studier av greske og latinske termer og fraser, samt de spesifikke juridiske termene som brukes innenfor studiespråket. Juridiske språkkurs vil kreve en viss grad av flyt i undervisningsspråket samt forståelse for grammatikk og språkstruktur.

  Hva er fordelene med å studere juridiske språk?
  Det er mange fordeler med å studere juridisk språk. For det første kan det hjelpe elevene til å bedre forstå loven i sitt eget land. Det kan også forberede dem på en karriere innen jus gjennom kunnskap om språk og hvordan det brukes i juridisk praksis. For studenter som kommer fra et annet land eller språk, er juridiske språkkurs en mulighet til å lære hvordan lovspesifikt språk brukes og hvordan det skiller seg fra hverdagsspråket. Det er et interessant og utfordrende fagfelt, og det kan hjelpe studentene til å utvikle sine analytiskeevner.