Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 3 Juss Programmer i Juridisk risikostyring 2023

3 Juss Programmer i Juridisk risikostyring 2023

Oversikt

Hva er juridisk risikostyring?

Juridisk risikostyring er prosessen med å forutse, redusere og planlegge for juridiske problemer som kan oppstå i en bedrift eller annen organisasjon. Juridisk risikostyring hjelper bedrifter med å unngå økonomiske tap, advokatkostnader og dårlige PR. Målet med juridisk risikostyring er å proaktivt forhindre situasjoner der det kan oppstå juridiske problemer. Juridiske risikoer kan påvirke enkeltpersoner, avdelinger, team eller hele organisasjoner. Noen eksempler på forretningsområder som bruker juridiske risikostyringsteknikker inkluderer å lage kontrakter, skrive retningslinjer og ansette ansatte.

Juridiske risikoansvarlige er kunnskapsrike om både offentlige lover og selskapets politikk. De kan identifisere problemer før de oppstår, utvikle strategier for å forhindre problemer og lage planer for å håndtere juridiske problemer når de oppstår. Juridiske risikoansvarlige hjelper organisasjoner med å operere i samsvar med loven til enhver tid, mens de fortsatt forfølger forretningsmål. Det endelige målet med juridisk risikostyring er å unngå juridiske problemer. Men når det er juridiske problemer, vil en effektiv juridisk risikoansvarlig sikre best mulig resultat for deres organisasjon.

Hva er fordelene med å studere juridisk risikostyring ved universitetet?

Jusstudenter som studerer juridisk risikostyring lærer å minimere og planlegge for risikoene forbundet med å drive en virksomhet. Deres forståelse av lover og forskrifter gjør at de kan bli verdifulle medlemmer av organisasjonen deres. Studentene kan også lære om juridiske prosesser, rettspraksis og myndighetsansvar, slik at de kan forfølge karrierer der denne ekspertisen er nødvendig.

Hva skal jeg studere i løpet av min juridiske risikostyringsgrad?

Studentene skal lære om juridiske prosesser, rettspraksis, myndighetsansvar og loven som gjelder ulike bransjer. Juridisk risikostyringsstudenter vil lære å overholde lover og samtidig gjøre forretninger. De vil også få praktisk kunnskap om kontrakter, retningslinjer og ansettelsesprosedyrer.

Hva kan jeg gjøre med graden min i juridisk risikostyring?

Mange næringssektorer krever praktisk kunnskap om juridiske prosesser, rettspraksis og myndighetsansvar, og det er mange roller tilgjengelig for enkeltpersoner som kan forutse og redusere juridiske risikoer. Studentene kan bruke graden sin til å jobbe innen flere forskjellige felt som detaljhandel, teknologi, luftfart og eiendom. De kan også gå inn i småbedriftsrådgivning eller åpne sitt eget firma som spesialiserer seg på juridisk risikostyring.

Les mer

Filtre

  • Jusstudier
  • Administrativ jusstudier
  • Juridisk risikostyring
Studieretninger
  • Jusstudier (3)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat