Keystone logo

35 Juss Programmer i Jusstudier Rettsvitenskap Juridisk forskning 2024

Filtre

Filtre

  • Jusstudier
  • Rettsvitenskap
  • Juridisk forskning
Studieretninger
  • Jusstudier (35)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Juss Programmer i Jusstudier Rettsvitenskap Juridisk forskning

Hva er juridisk forskning?
Juridisk forskning er prosessen med å finne og bruke loven til å løse eller svare på juridiske problemer. Det innebærer å finne og studere juridiske dokumenter og poster, bruke juridiske ressurser og anvende loven på fakta i en sak. Juridisk forskning kan gjøres på egen hånd eller ved hjelp av en advokat eller annen juridisk person.

Det er mange forskjellige måter å lære juridisk forskning på. Du kan ta et juridisk forskerkurs på skolen. Det er også mange skoler som tilbyr juridiske forskningssertifikater eller grader.

Hvilke yrker krever juridisk forskning?
Juridisk forskning er en svært viktig ferdighet for advokater og andre juridiske fagpersoner. Advokater bruker juridisk forskning for å finne saker som støtter deres argumentasjon og for å lære om loven. Paralegaler bruker også juridisk forskning for å hjelpe advokater med å forberede seg på rettssaker. Det er mange jobber innen det juridiske feltet som krever sterke juridiske forskningskunnskaper.

Hvorfor er det viktig å studere juridisk forskning?
Juridisk forskning er en viktig ferdighet for alle som ønsker å jobbe innen det juridiske feltet. Den hjelper deg med å finne og forstå lovene som er avgjørende for å forberede rettssaker og andre rettssaker.

Hva skal jeg studere under mitt juridiske forskningsprogram?
I løpet av din juridiske forskningsgrad eller sertifikat vil du lære hvordan du finner og bruker loven for å løse juridiske problemer. Dette inkluderer å lære å forske på loven, forstå juridisk terminologi og bruke loven på fakta i en sak. Du vil også lære om de forskjellige juridiske ressursene som er tilgjengelige, hvor du finner dem og hvordan du får tilgang til og bruker dem.