Keystone logo

74 Juss Programmer i Internasjonal forretningslov 2024

Filtre

Filtre

 • Jusstudier
 • Internasjonal lov-studier
 • Internasjonal forretningslov
Studieretninger
 • Jusstudier (74)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

  Juss Programmer i Internasjonal forretningslov

  Hva er internasjonal forretningslov?
  International Business Law er studiet av hvordan lover og forskrifter påvirker forretningsforbindelser mellom selskaper basert i forskjellige land. Det kan omfatte emner som kontraktsrett, immaterialrett og handelsregulering.

  Jobb for International Business Law
  Fagfolk innen internasjonal forretningsrett jobber i en rekke bransjer og roller. Noen vanlige stillinger inkluderer kontraktsansvarlig, compliance officer og tollmegler. De kan jobbe for private selskaper, offentlige organisasjoner eller ideelle organisasjoner.

  Hvorfor studere internasjonal forretningsrett?
  International Business Law er viktig fordi det hjelper forretningsfolk til å forstå det juridiske landskapet de jobber i. Det kan hjelpe dem med å unngå juridiske problemer, og lar dem også dra nytte av muligheter i utenlandske markeder.

  Grader innen internasjonal forretningsrett
  Det finnes en rekke gradsalternativer tilgjengelig for studenter som er interessert i å studere internasjonal forretningsrett. Noen vanlige programmer inkluderer en Bachelor of Business Administration, en Juris Doctor eller en Master of Business Administration.

  Hva skal jeg studere i løpet av min International Business Law-grad?
  Noen av emnene du kan studere i løpet av din International Business Law-grad inkluderer kontraktsrett, immaterielle rettigheter og handelsregulering. Du vil sannsynligvis også lære om rettssystemene i forskjellige land, og hvordan du gjør forretninger i en global kontekst.