Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 4 Juss Programmer i Internasjonal databeskyttelseslov 2023

4 Juss Programmer i Internasjonal databeskyttelseslov 2023

Oversikt

Hva er internasjonal databeskyttelseslov?
Internasjonal databeskyttelseslov er et overordnet konsept som omfatter juridiske regler, forskrifter og jurisdiksjoner angående personvern. Den inkluderer prinsipper som styrer innsamling, lagring, behandling, tilgang, avsløring og annen bruk av personopplysninger som har blitt formatert på noen måte. Dette kan inkludere datafiler eller papiropptegnelser, men inkluderer ikke offentlig domeneinformasjon eller ikke-personlige data.

Internasjonal lov om personvern er en gren av loven som gjelder en persons rett til å kontrollere innsamlingen og bruken av deres personlige opplysninger, spesielt på nettet. Hovedformålet med internasjonal databeskyttelseslov er å sikre at enkeltpersoner forstår og samtykker til hvordan dataene deres skal brukes og beskyttes. Den søker å anvende prinsipper for rettferdig informasjonspraksis. Behandling av data i henhold til internasjonal databeskyttelseslov er en personvernrett, og den kan bare begrenses under spesifikke omstendigheter som er diktert av loven.

Hvilke karrierer er mulige med internasjonal databeskyttelseslov?
Internasjonal databeskyttelseslov er et felt i rask vekst. Behovet for utdanning og regulering i den digitale tidsalder har ført til International Data Privacy Law-gradsprogrammer tilgjengelig ved mange universiteter. Slike programmer lærer ikke bare fremtidige advokater om loven, men de gir også praktisk erfaring som kan være nyttig når du søker jobb etter endt utdanning. Mange av disse stillingene er innenfor regjeringen, men kandidater fra internasjonal databeskyttelsesrett er også ansatt i teknologiselskaper og andre private organisasjoner. Internasjonal databeskyttelseslov Jobber kan finnes i både offentlig og privat sektor.

Hva er fordelene med å studere internasjonal databeskyttelseslov?
Å studere internasjonal databeskyttelseslov gir en forståelse av de juridiske og tekniske rammene som styrer personvernet. Dette gjør at studentene kan forstå jus i praksis og kan være til hjelp når de søker på jobber etter endt utdanning. Å studere internasjonal personvernlov innebærer også praktisk arbeid, som å delta i og gjennomføre forskningsprosjekter. Denne kombinasjonen av teori og praktisk arbeid gir studentene en fordel når de søker på internasjonale databeskyttelsesjobber.

Hva skal jeg studere i løpet av studiet i internasjonal databeskyttelsesrett?
Under International Data Protection Law-studier vil studentene studere en kombinasjon av kjerne- og valgfag i jus og teknologi. Disse fremmer forståelsen av internasjonal personvernlov ved å gi eksempler i kontekst og utforske juridiske prinsipper som retten til informasjon, samtykke, datakvalitet og formålsbegrensning .

Les mer

Filtre

  • Jusstudier
  • Databeskyttelseslov
  • Internasjonal databeskyttelseslov
Studieretninger
  • Jusstudier (4)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat