Keystone logo
Yunnan University Master of Law
Yunnan University

Master of Law

Kunming, Kina

2 Years

Kinesisk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

CNY 20 000 / per year *

På universitetsområdet

* Undervisningsavgift: 20.000 yuan per person for hvert studieår. Søknadsavgift: 600 yuan per person.

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Juridisk avdeling i Yunnan University ble grunnlagt i 1933 og er en av de tidligste juristskolene i det sørvestlige Kina. I 1952 ble avdelingen flyttet til Chongqing på grunnlag av den nasjonale fakultetsjusteringen, sammen med andre lovskoler for å danne den sørvestlige College of Political Science and Law. I 1980 ble Law Department of Yunnan University gjenoppbygd og begynte å registrere nye studenter i det følgende år. I 1999 fusjonerte lov- og økonomidirektoratene til den tidligere Yunnan Junior College of Politics and Law i den nye juridiske skolen i Yunnan University , som er den mest avgjørende juridiske utdannings- og forskningssenteret i Yunnan-provinsen.

mål

I en ny æra av det 21. århundre har juridisk skole i Yunnan University forpliktet seg til å forbedre talentkultivering, disiplinbygging, vitenskapelig forskning og samfunnstjeneste, og bidrar samtidig til utvikling av juridisk systemkonstruksjon.

majors

Skolen har nå fire avdelinger, inkludert en avdeling for teoretisk og etnisk lov, avdeling for kriminell og anti-narkotikalovgivning, avdeling for økonomisk og immateriell rett, og avdeling for internasjonal og sosyasiatisk lov, 10 lærings- og forskningsinstitusjoner, 10 forskningsinstitutter og redaksjonen av Yunnan University Journal (Law Edition).

Skolen har arrangert to grunnskoleøkonomer, en vitenskap for lov og anti-narkotikalov, og har blitt akkreditert for førstegradsmester i lov med 10 profesjonelle hovedmenn. Det gir også juris mastergradsstudium for lov og jurister og forplikter seg til å dyrke doktorgradskandidater i etnisk og internasjonal rett ved Yunnan University .

Fakultet

Skolen har nå 95 ledere og lærere, inkludert 14 professorer, 35 lektorer og 26 forelesere, hvorav 80 prosent har en mastergrad eller høyere.

Forskning

Skolen har utgitt over 200 bøker og mer enn 2000 akademiske artikler. Den har oppnådd nesten 30 nasjonalt nivå og over 100 provinsielle nivåforskningsprosjekter, og har vunnet mange undervisnings- og forskningspriser. En rekke lærere har fått titler fra provinsielle samfunnsvitenskapelige eksperter.

internasjonalisering

I de senere år har skolen aktivt engasjert seg i internasjonale interkollegieutvekslinger og samarbeid, og har gjennomført inngående faglig kommunikasjon med University of Louisville, University of Aberdeen, University of Oslo, Leiden University, etc. Dessuten har det gjennomført utveksling og opplæring programmer for postgraduates med Saarland University.

Stipend

Bortsett fra stipendiet til Yunnan University tilbyr juridisk skole fellesskap og økonomiske tilskudd til studenter, inkludert Rongding-utdanningsfondet, Pan-Chen-stipendiet og Baqian-advokatstipendiet. Hvert år kan hundrevis av kollegiale studenter motta belønningene og støttene.

Kontaktinformasjon

Adresse: Law Building, Chenggong Campus, Yunnan University , College Town of Chenggong-distriktet, Kunming, Yunnan-provinsen
E-post: [email protected]
Tlf: 86-871-65033171 (fakultetskontor), 65036550 (undervisningsadministrasjonskontor), 65033627 (kandidatkontor)

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • LLM lov, utvikling og globalisering
    • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • LLM (International Law) (Coursework)
    • Pretoria, Sør-Afrika
  • LLM (Socio-economic Rights) (Coursework)
    • Pretoria, Sør-Afrika