Keystone logo
Western Michigan University, Cooley Law School

Western Michigan University, Cooley Law School

Western Michigan University, Cooley Law School

Introduksjon

Om

Western Michigan University Thomas M. Cooley Law School er en privat, non-profit, uavhengig Law School akkreditert av American Bar Association og Higher Learning kommisjonen.

Vår misjon

The Mission of the Western Michigan University Thomas M. Cooley Law School er å forberede sine kandidater for oppføring i den juridiske profesjon gjennom et integrert program med praktisk juridisk stipend som sin styrende prinsipp og fokus. Dette oppdraget inkluderer å gi bred tilgang til de som søker mulighet til å studere jus, mens det krever at de som denne muligheten tilbys møtes WMU-Cooley strenge akademiske standarder.

Vår historie

WMU-Cooley er en uavhengig, utdannet College of Law akkreditert av American Bar Association (321 North Clark Street, Chicago, IL 60610, Telefon: 312-988-5000) siden 1975, Higher Learning kommisjonen (30 North LaSalle Street, Suite 2400, Chicago, Illinois 60602-2504 Telefon: 800-621-7440 / Fax: 312-263-0456) siden 2001 og medlem av North Central Association. WMU-Cooley har vokst fra en regional jus i Lansing, Michigan, til en av nasjonal karakter. Vi er landets største Juris Doctor program og mest omfattende akkreditert deltid juridisk utdanningsprogram. En rettferdig og objektiv opptak politikk og tøff, praktisk, profesjonell juridisk utdannelse har opprettet et viktig sted for WMU-Cooley blant amerikanske loven skoler.

The Western Michigan University Thomas M. Cooley Law School ble grunnlagt i 1972 av en gruppe advokater og dommere ledet av daværende Chief Justice of Michigan Høyesterett, Thomas E. Brennan. Skolen ble oppkalt etter Thomas McIntyre Cooley, en juridisk lærd og praktisere advokat av det 19. århundre.

WMU-Cooley Law School lærer studentene kunnskaper, ferdigheter og etikk som trengs for å bli en suksess i loven og et verdifullt medlem av samfunnet. WMU-Cooley har utviklet en juridisk utdannelse læreplan og program utviklet for å forberede sine studenter for praktisering av loven gjennom erfaringsbasert undervisning av advokat ferdigheter. Studentene lærer å anvende juridisk teori på situasjoner de kan møte som praktiserende advokater. Som en del av WMU-Cooley Profesjonalitet Plan, er Cooley elevene også lært profesjonalitet prinsipper vedtatt av Western Michigan University Thomas M. Cooley Law School samfunnet.

WMU-Cooley er også forpliktet til å gi en juridisk utdanning til folk fra alle samfunnslag. WMU-Cooley er stolt av det mangfoldige nasjonal og internasjonal student body hvor studentene, gjennom rettferdig og objektiv opptaksreglene, har mulighet til å lære loven.

Steder

  • Lansing

    Lansing Campus 300 S. Capitol Avenue Lansing, MI 48933, , Lansing

Spørsmål