Keystone logo
University of Westminster International Commercial Law LLM
University of Westminster

International Commercial Law LLM

London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

1 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 17 000 / per year *

På universitetsområdet

* internasjonalt - Storbritannia/EU: £ 12 000 (per studieår)

Postgraduate Online Open Day

Introduksjon

Kursoppsummering

Dette kurset balanserer det beste fra en streng, tradisjonell juridisk utdanning med et samtidsperspektiv. Våre spesialiseringsområder tar for seg dagens viktigste forretningsmessige og juridiske utfordringer, inkludert studier av kommersielle relasjoner på den internasjonale arenaen, elektronisk handels rolle og innvirkning og gradvis harmonisering av internasjonal handelsrett.

Denne Mesteren handler ikke bare om det du lærer i klasserommet, det handler også om faktisk praksis i dagens verden av globalisering og internasjonal handel. Det er derfor LLM gir, i tillegg til en sterk akademisk dimensjon, en konsentrert, real-world-orientert juridisk utdanning.

Kurset gir deg muligheten til å utvikle sterke akademiske og praktiske ferdigheter i et svært konkurransedyktig og intellektuelt tilfredsstillende rettsområde. Det er ideelt for de som kommer fra handelsrett, internasjonal virksomhet, ledelse eller økonomisk bakgrunn. Du får muligheten til å utforske dine egne ideer, få kunnskap og forbedre overførbare ferdigheter i et støttende miljø. Du vil dra nytte av et sterkt program for besøkende foredragsholdere, gode elektroniske materialer og læringsressurser, undervisning av høy kvalitet og et profesjonelt og praktisk fokus i en avdeling med en sterk forskningsprofil.

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Karrieremuligheter

Opptak

Læreplan

Program undervisningsavgift

Stipend og finansiering

Om skolen

Spørsmål