Keystone logo
West Liberty University Bachelor of Science i straffesaker
West Liberty University

Bachelor of Science i straffesaker

West Liberty, USA

4 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

26 Aug 2024

USD 8 550 / per semester *

På universitetsområdet

* ut av staten / i staten: $4358 / metro: $7118

Introduksjon

Criminal Justice er et program ved Institutt for samfunnsvitenskap som kombinerer aspekter av strafferettspleie, sosiologi, sosialt arbeid, psykologi, historie og juss. Studentene studerer med en rekke instruktører med ekspertise innen jus, ungdomskriminalitet, rådgivning, rettelser, prøvetid, prøveløslatelse og rettshåndhevelse. Studentene utvikler et bredt spekter av kommunikasjonsferdigheter gjennom diskusjoner, presentasjoner og skriving.

Disse ferdighetene gir et utmerket grunnlag for karrierer innen rettshåndhevelse, prøvetid, prøveløslatelse, rådgivning og juss. Studentene vil oppleve forelesninger, klassediskusjoner og praktisk opplæring i en rekke rettshåndhevelsesområder. Studentene er også pålagt å fullføre en to hundre (200) timers internship som må skje i løpet av et semester av studiet.

Kjennetegnet til dette programmet er dets fleksibilitet. Mange kurs tilbys på kveldstid for å imøtekomme arbeidere. Studiet tilbyr også overføringspoeng for godkjent statspoliti, kommunalt/lokalt politi, og korrigeringsakademikandidater. West Liberty University tilbyr også en minor i Criminal Justice.

Ideelle studenter

Opptak

Stipend og finansiering

Læreplan

Program undervisningsavgift

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål