Keystone logo
© WLU
West Liberty University

West Liberty University

West Liberty University

Introduksjon

Ved West Liberty University (WLU) begynner veien til ansettbarhet med en følelse av tilhørighet og fellesskap. Ligger nær Wheeling, West Virginia, i hjertet av et pulserende storbyområde med tre stater, tror dette universitetet at når studenter – fra nær eller fjern – blir akseptert med åpne armer, utvikler de selvtilliten til å lykkes. Prosessen begynner med å gi en innbydende følelse av et hjem. Rollie Williams International Center sikrer dette ved å organisere ukentlige aktiviteter og arrangementer som gir kulturell berikelse for å lette tilpasning og integrering innenfor campussamfunnet.

Representerer 32 land, og studentene kan velge mellom mer enn 70 akkrediterte hovedfag og graduate-programmer online og på campus. Imidlertid er campuslivet en vinner av åpenbare grunner.

"Involvering er nøkkelen til å få mest mulig ut av din høyskoleerfaring. Det er noe for enhver smak, enten det er sosiale, religiøse, spesielle, profesjonelle, avdelingsmessige eller æresinteresser.» Universitetet gir mange muligheter til å bli involvert i campuslivet med mer enn 50 aktive organisasjoner.

WLUs totale høyskoleerfaring innebærer 24/7 tilgang til Student Success Center, hvor studentene utvikler seg til nøkkelmedlemmer av WLU-samfunnet, og engasjerer seg i programmer og tjenester som hjelper dem å realisere sitt potensial og sin lidenskap. I Center for Arts and Education, et flerfasettert praktisk læringslaboratorium, utforsker de kunst, kreativitet og teknologi.

E. Kent og Barbara Culler Robinson Writing Center lærer dem å skrive oppdagelsene deres, og forbedre ferdighetene deres i skriftlig kommunikasjon – avgjørende for de som ønsker å gå i spissen for organisasjonsvekst. Bachelor of Science in Business Administration-graden og MBA-programmet kompletterer dette målet perfekt.

Like populære valg for de som er interessert i å oppleve Appalachian-kulturen med WLU inkluderer BA i samfunnsutdanning, BS i psykologi, BS i biologi, BA i biologi, MS i biologi, MA i biologi – dyrehagevitenskap og MA i utdanning.

West Liberty University er et fremtidsrettet, fireårig offentlig universitet gjennomsyret av en rik arv som West Virginias eldste institusjon for høyere utdanning. Etablert som West Liberty Academy i 1837 (26 år før staten ble tatt opp i unionen), ble det opprettet for å svare på behovet for høyere utdanningsmuligheter vest for Appalachian Ridge. Institusjonen er oppkalt etter byen den ligger i. West Liberty ble navngitt på slutten av 1700-tallet som det vestligste punktet av den nye friheten gitt gjennom uavhengighetserklæringen.

Mission Statement

West Liberty University, etablert i 1837, var den første institusjonen for høyere utdanning i West Virginia. I dag er vi et dynamisk, inkluderende, studentsentrert fellesskap som dyrker vitenskapelig utforskning, erfaringsbasert læring, kreative uttrykk og globalt medborgerskap.

WLU er et offentlig universitet som er forpliktet til å gi studentene en omfattende utdanning fra lavere til avanserte grader mens de fungerer som regionens ledende talsmann for kunst, utdanning, forskning og økonomiske muligheter.

Visjonerklæring

WLU ønsker å være en modell for innovativ, inkluderende og transformerende utdanning tilgjengelig for alle som har en positiv innvirkning på samfunnet.

Opptak

Høyskolesøknadskravene til West Liberty University er av Undergraduate Institutional Policies of Higher Education Policy Commission.

I tillegg til disse kravene til høyskolesøknad kan det være spesielle krav for opptak til programmer som tannhygiene, medisinsk laboratorievitenskap, sykepleie, musikk, lærerutdanning, Regents Bachelor of Arts-programmer, BLA, BAS og Graduate Studies.

Stipend og finansiering

West Liberty University -stipend

West Liberty University Scholars Program ble opprettet for å tiltrekke topp akademiske studenter. Studenter som kommer inn som førstegangsstudenter kan kvalifisere seg til en av tre betegnelser innen Scholars-programmet. I tillegg til å motta et fireårig akademisk stipend, mottar studentene andre fordeler under dette programmet.

Outside Scholarships

Hvert år aksepterer West Liberty University utallige dollar i ekstern stipend som tildeles våre studenter.

West Virginia stipend og stipend

West Virginia tilbyr mer enn 100 millioner dollar hvert år i økonomisk støtte til college. Ved å klikke på lenken nedenfor kan studentene finne alle de statsstøttede økonomiske hjelpeprogrammene som er tilgjengelige. Statlige midler er tilgjengelige for studenter som nettopp har startet sine videregående arbeid og studenter som ønsker å gjøre en karriereendring og trenger en ny legitimasjon.

Oppdag West Lib-stipend

Vennligst delta på en av våre Campus Visitation Days og ha en sjanse til å vinne et $1000-stipend for å delta på West Liberty University . Å besøke campus lar deg se campus gjennom studentens øyne, møte og snakke med fakultetet og ansatte, oppleve alt WLU har å tilby, og ha en sjanse til å vinne $1000.

Steder

  • West Liberty

    208 University Drive CU Box 101, 26074, West Liberty

Spørsmål