Keystone logo
Washington and Lee University School of Law Juris Doctor Program
Washington and Lee University School of Law

Juris Doctor Program

Lexington, USA

Request duration

Request teaching languages

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Mens advokatskoler tradisjonelt har undervist alle studenter på samme måte i alle tre årene, vil du på W&L Law møte en rekke læringsopplevelser forankret i den grunnleggende antagelsen om at hvert år på advokatstudiet skal by på nye og forskjellige utfordringer mens du presser deg videre langs kontinuumet fra begynnende jusstudent til fremtidig advokat. Dette gjør at skolen kan produsere advokater som er bedre posisjonert til å tilby verdifull service til sine klienter og arbeidsgivere fra begynnelsen av karrieren.

En advokatskole, kjent for sine læreplaninnovasjoner, var W&L en av de første advokatskolene som introduserte klasser for juridisk skriving i små seksjoner og for å kreve et kurs i administrativ rettsvitenskap og et transnasjonalt lovkurs det første året på jusstudiet. I løpet av det andre året og tredje året utvider studentene sin kunnskap om loven, ved å velge fra et bredt utvalg av mer spesialiserte og grundige kurs og videreutvikle skriveferdighetene sine. De tar også sine første skritt i praksis og begynner å utvikle vaner og tankesett for vellykkede advokater. Kombinasjonen av den krevende studien av juridisk doktrine og analyse med simulerte og faktiske praksisopplevelser skaper en unik mulighet for våre studenter til å lære i sammenheng og til å være virkelig forberedt på advokatyrket når de oppgraderer.

Det første året

Vår første års erfaring er ikke bare utfordrende, krevende og stimulerende, men også personlig, kollegial og human. Vi jobber hardt for å skape et vennlig og støttende miljø der studentene står fritt til å forfølge sine intellektuelle nysgjerrigheter og spørsmål inn og ut av klasserommet.

Andre og tredje år

Akkurat som det første året legger grunnlaget for resten av juridisk utdanning, vil andre år og tredje år i Washington og Lee kreve at studentene deltar i et enda mer avansert og utfordrende kurs i juridisk studier og identifiserer og forfølge sine egne interesser på bestemte lovområder.

Erfaringsopplæring ved W&L Law

W&L Law har lenge vært ledende innen erfaringsopplæring, og vår innovative, praksisbaserte læreplan er like omfattende og fleksibel som noensinne. I løpet av det andre året og det tredje året vil du ta dine første skritt inn i praksis og begynne å utvikle vaner og tankesett til vellykkede advokater.

Klinikker og praksisplasser

Ved å delta i W&Ls klinikker og praktikantplasser, hjelper tredjeårsstudenter til å møte behovet for juridisk bistand i regionen og samtidig utvikle klientkontakt- og advokatferdigheter.

Juridiske tidsskrifter og sentre

Law Schools tre journaler og tre advokatsentre hjelper til med å fremme et levende samfunn av akademisk etterforskning hos W&L Law.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Diplom i jus
    • Singapore, Singapore
  • Bachelor i juss (LLB)
    • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Postgraduate Laws LLM
    • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland