Keystone logo
Wake Forest University School of Law Llm i amerikansk lov
Wake Forest University School of Law

Llm i amerikansk lov

0 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Wake Forest Law University School of Law LL.M. utdanningsprogrammet er primært utviklet for internasjonale advokater og studenter som har en første grad i lov fra hjemlandet og ønsker å forbedre sin juridiske karriere ved å studere lovene i USA. Programfunksjoner inkluderer :

 • En ett år, full-time studium som starter i høstsemesteret. Studenter kan velge å forlænge studiet i mer enn et år med godkjenning.
 • Et studium som oppfordrer elevene til å forfølge sine individuelle interesser gjennom forskning og kurs.
 • Et støttende mentorprogram som inkluderer både JDs og talenter av Wake's dedikerte fakultet . Wake Forest School of Law har tilbudt sterke internasjonale programmer i over et tiår, og mange fakultetmedlemmer er eksperter i internasjonale juridiske spørsmål.

LL.M. Program ved Wake Forest University School of Law har en lang tradisjon for å forberede sine kandidater for betydelige lederroller. Dens alumner inkluderer fremtredende private advokater, dommere, embetsmenn, interne advokater, generelle rådgivere og SJD-kandidater. Nyutdannede går vanligvis tilbake til hjemlandet for å gjenoppta eller fremme sin juridiske karriere i selskapsrett, offentlig politikk, rettssaker, offentlig tjeneste, investeringsbank og et bredt spekter av andre spesialiteter knyttet til folkeretten.

LLM akademikere

I Wake Forest School of Law har globaliseringen av loven stimulert lovskolens voksende forpliktelse til internasjonale juridiske studier. I tillegg til tradisjonelle kurs i admiralty og maritim rett, folkeretten og lovkonflikter (privat folkerett), inneholder vår læreplan kurs om internasjonale forretningstransaksjoner, sammenlignende lov, sammenlignende konstitusjonell lov, EU-lov, innvandringsrett, internasjonal handelslov, internasjonale menneskerettigheter og internasjonal miljølovgivning. LL.M. Studentene kan forfølge kurs og regissere forskning i et lovområde som interesserer dem. I løpet av programmet, LL.M. studenter er kvalifisert til å ta kurs som er en del av skolens tradisjonelle amerikansk lov pensum, og våre studenter er ofte i samme klasser med første, andre og tredje år jd studenter. Høyt kvalifiserte utenlandske jurister som søker eksponering for det amerikanske rettssystemet og yrke, oppfordres til å søke på Wake Forest University School of Law. Vårt program tilbyr en svært bred læreplan som vil vise seg uvurderlig for advokater som ønsker å forbedre sin juridiske karriere ved å studere USAs lover

karriere~~POS=TRUNC

LL.M. studenter på Wake Forest University School of Law er kvalifisert til å dra nytte av tjenestene som tilbys av Office of Career and Professional Development . I forbindelse med Office of International Graduate Programs, LL.M. Studentene har mulighet til å delta på workshops om gjenoppta skrift, dekselbrev, praksisplasser, etc. I tillegg er Wake Forest University School of Law medlem av International Student Interview Program (ISIP), som gir LL.M. Studentene får mulighet til å intervjue med noen av de største internasjonale advokatfirmaer og selskaper. Hvert år, Wake Forest University LL.M. Studentene er valgt for å delta i intervjuprosessen i New York. En gang innmeldt i programmet, LL.M. Studentene får tilgang til våre praktikoppføringer som oppdateres årlig med nye muligheter.

Kvalifisering for opptak

LL.M. grad i amerikansk lov er et ettårig studieprogram hovedsakelig designet for internasjonale advokater og studenter som har en første grad i lov fra hjemlandet og ønsker å forbedre sin studie av amerikansk lov i USA for å kvalifisere for opptak til programmet , LL.M. søkere må:

 • Hold en første grad i lov fra en akkreditert lovskole i hjemlandet.
 • Gi en TOEFL-score på 600 på den papirbaserte testen eller 100 på den internettbaserte testen. Vi vil vurdere å gi et unntak fra TOEFL-kravet hvis du er fra et engelsktalende land, opptjent din juridisk grad i et engelsktalende land, eller mottatt en tidligere akademisk grad i USA. Søkere som har TOEFL score er litt under dette minimumet, kan motta betinget opptak. Søkere vil bli bedt om å fullføre godkjent engelsk som andre språk og gi en oppdatert TOEFL score.

LL.M. Opptaksbeslutninger er basert på flere faktorer som inkluderer faglig og yrkeserfaring, anbefalingsbrev, søkers engelskkunnskap og kandidatens evne til å forbedre det faglige og geografiske mangfoldet av klassen.

Søk nå!

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • LLM i amerikansk lov
  • Sacramento, USA
 • LL.M. for utenlandsopplærte advokater
  • Philadelphia, USA
 • LL.M. i amerikansk og transnasjonal lov (online)
  • Dayton, USA