Keystone logo
Wake Forest University School of Law

Wake Forest University School of Law

Wake Forest University School of Law

Introduksjon

Den formelle studiet av loven har vært en del av Wake Forest University siden 1894 . I løpet av årene har Wake Forest utviklet seg som en liten baptisthøgskole for menn som ligger like nord for Raleigh , North Carolina , til et uavhengig, flerdimensjonalt nasjonalt anerkjent universitet i Winston-Salem . Wake Forest University School of Law har vokst sammen med og til tider ført utviklingen av institusjonen som den er en del av. Lovenskolen , som har jobbet for å møte behovene til et skiftende juridisk yrke, samt de skiftende behovene til studentene, fortsetter å være leder innen juridisk utdanning ved å modellere engasjement og profesjonalitet gjennom faglig fortreffelighet og en grundig forpliktelse til service.

Vårt oppdrag

Vår skole søker å forberede våre studenter til lovopplæring i USA. Noen av våre kandidater vil bruke sin juridiske opplæring til andre viktige formål enn lovpraksis, men vi anerkjenner at hver kandidat kan bli tatt opp i baren i noen av de 50 landene. Vi har derfor et ansvar for å gi våre studenter grunnlag for juridisk kunnskap og ferdigheter som de kan bygge liv på service i juridisk yrke. Vi må forsøke å innrømme i hver elev en respekt for loven, en hengivenhet til ideen om offentlig tjeneste og en forpliktelse til grunnleggende faglige verdier: ærlighet, flid, kompetanse, intelligens og høflighet. Ved rekruttering av våre studenter og plassering av våre kandidater er skolen vår stadig mer nasjonalt orientert, men vi opprettholder og vil fortsette å opprettholde et spesielt forhold til vår stat og region. Vår skole er liten etter tradisjon og design. Vårt mål er å etablere et akademisk samfunn som forener studenter, fakultet, ansatte, alumner og venner i en utvidet, lojal familie. Vi må ta vare på den personlige utviklingen av den enkelte student, og vi bør oppmuntre alle elever til å ta vare på hverandre og til Wake Forest University. Vi streber etter å overvinne eventuelle økonomiske eller etniske barrierer som kan ha utelukket personer fra juridisk yrke i fortiden. Vi tror at fakultetet må være forpliktet til undervisning og juridisk stipend. Vi betrakter disse funksjonene som synergistiske aspekter ved et enkelt kall. Utmerket undervisning er sentral for utdanningsprosessen; juridisk stipend informerer prosessen og bidrar til bedring av loven. Vi søker å tiltrekke seg våre fakultetpersoner hvis karakter og oppførsel eksemplifiserer de faglige og personlige ideene som er grunnleggende for skolens oppdrag. Studiet på Wake Forest legger vekt på grunnleggende lawyering ferdigheter. Klassene er små. Lærere er tilgjengelige for studenter utenfor klassen. I alle kursene understreker lærerne juridisk analyse og kritisk tenkning, og de oppfordrer elevene til å vurdere de sosiale og økonomiske innstillingene der lovlige prinsipper og regler fungerer, og hvordan advokater bruker disse prinsippene og reglene i praksis. Å tro at advokater må kunne kommunisere tydelig og overbevisende, legger vekt på utvikling av ferdigheter i skriftlig og muntlig kommunikasjon. Vi anerkjenner også behovet for å instruere våre studenter i effektiv bruk av informativ teknologi. Vi forstår at vi forbereder våre studenter til å leve og jobbe i en forandringsverden som påvirkes av transnasjonal utvikling og globalisering.

Steder

  • Winston-Salem

    Wake Forest University School of Law PO Box 7206 1834 Wake Forest Road Winston-Salem, NC 27109-7206 USA, NC 27109, Winston-Salem

Spørsmål