Keystone logo

Vermont Law and Graduate School

A logo

Introduksjon

Hos Vermont Law and Graduate School er læring rettet mot formål og handling.

VLGS akademiske programmer kombinerer et solid fundament i juss og politikk med fokus på ett eller flere spesialitetsområder. Praktisk erfaring fra den virkelige verden oppnådd gjennom arbeid i juridiske klinikker og eksternships gjør det mulig for studentene å finpusse sin ekspertise og matche talentene sine til lidenskapene deres.

Læring skjer overalt: på campus – i klasserom, konferanserom, biblioteket og på middagsseminarer – og utenfor campus i – rettssaler, klientkontorer, bymøter, meklingsmøter, deponeringer og lovgivende høringsrom. Det er et læringsmiljø drevet av studenter som er mer opptatt av samarbeid enn på konkurranse.

Vermont Law and Graduate School's akademiske programmer er utviklet for å transformere juridisk ekspertise og ferdigheter til verktøy av betydning. Fakultetsmedlemmer, anerkjente juridiske forskere og praktikere leverer en omfattende kurskatalog som inneholder de mest miljørettslige kursene til enhver jusskole i USA. Det topprangerte miljørettssenteret forbereder studentene på ledelse gjennom praksis i spesialiserte institutter og klinikker. Internasjonale programmer lar studentene utvide sin forståelse av global politikk og lov og teste vannet i juridisk praksis utenfor USA. Julien og Virginia Cornell Library, en av landets beste miljørettsressurser, støtter studenter og fakultet mens de lærer og praktiserer.

Samfunnet

Vermont Law and Graduate School er en annen type jusskole, og en viktig årsak ligger i samfunnet vårt. Elevene fisker på White River mellom timene om sommeren. De holder middagsselskaper, brygger sitt eget øl og hører førstehånds fra guvernøren i Vermont om viktigheten av å gjøre endringer i strafferettssystemet.

I likhet med Vermont selv, er fellesskapet på Vermont Law and Graduate School lite og dypt engasjert. Det er en lidenskapelig gruppe av lærere, studenter og ansatte som bryr seg om både naboene sine og å forandre verden. Samfunnet inkluderer våre alumner, som deler et felles bånd og kjærlighet til denne lille byen i Vermont, selv om de kan være spredt over hele landet og i utlandet. De passer på hverandre, hjelper nåværende studenter med å finne arbeid og praksisplasser, og beholder en forpliktelse til å forandre verden og nabolagene deres.

Det skal mange deler til for å få samfunnet vårt til å fungere. Campusen vår er dypt forpliktet til sunn, bærekraftig miljøpraksis er en del av det. Her finner du komposterbare toaletter og en solcelledrevet elbillader tilgjengelig for bruk.

Våre verdier og engasjement for likhet for alle spiller også en rolle. På Town Meeting Day stenger skolen for å gi studenter, fakultet og ansatte muligheten til å delta i denne viktige demokratiske tradisjonen i New England.

Til slutt fremmer selve stedet – og en kjærlighet til og engasjement med friluftsliv – den felles opplevelsen. Vi bruker et øyeblikk på å få kontakt med hverandre og omgivelsene våre. Enten det er fotturer i nærheten av Kent's Ledge, eller besøke utstyrsboden for å låne langrennski, truger og kanoer. Når været er på sitt verste, tilbyr det nye toppmoderne treningssenteret utstyr og gruppetreningstimer inkludert yoga, guidet meditasjon og spinning.

Opptaksalternativ 2

Visumkrav

Steder

  • 164 Chelsea St. PO Box 96 South Royalton, 05068, Royalton

Programmer

Institusjonen tilbyr også:

Spørsmål