Keystone logo
University Of Zurich - Faculty of Law

University Of Zurich - Faculty of Law

University Of Zurich - Faculty of Law

Introduksjon

Universitetet i Zürich

Med sine 28 000 innskrevne studenter er Universitetet i Zürich (UZH) Sveits største universitet. UZH ble grunnlagt i 1833 og var Europas første universitet som ble etablert av et demokratisk politisk system. i dag er UZH et av de fremste universitetene i den tyskspråklige verdenen. Universitetet består av syv fakulteter som dekker rundt 100 forskjellige fagområder, og tilbyr et bredt utvalg av bachelor, master og ph.d. programmer. I tillegg tilbyr UZHs videreutdanningsprogram utmerkede læringsmuligheter.

143559_Irchel-005.jpg

Juridisk fakultet

Takket være mange års erfaring har LL.M. programmene gir studentene en akademisk utdanning på høyeste nivå. Juridisk fakultet tilbyr ikke bare det bredeste spekteret av forskjellige spesialiseringer i Sveits, men utmerker seg også med sitt enestående nettverk av anerkjente professorer fra hele verden som foreleser de mange programmene og kursene.

LL.M. Internasjonal forretningsrett ved Universitetet i Zürich

LL.M. Internasjonal forretningsrett ved Universitetet i Zürich tilbyr et praksisrelatert doktorgradskurs på høyeste nivå.

Med sine nøye utvalgte spesialiseringsområder, har LL.M. Internasjonal forretningsrett oppfyller de juridiske behovene til en globalisert forretningsverden, og den:

 • Kan fullføres på heltid eller arbeidsbasert.
 • Utmerker seg med sin lange erfaring.
 • Er preget av sitt utmerkede nettverk av internasjonalt anerkjente forelesere.
 • Tilbyr det bredeste spekteret av spesialisering i Sveits.
 • Er internasjonalt orientert med turer til USA, Kina og EU.
 • Tilbyr deltakerne utmerket støtte i løpet av studiet.
 • Oppfordrer til diskusjon og diskurs.
 • Støtter utveksling mellom studenter og lærere gjennom intensive helger på seminarhoteller.
 • Tilbyr deltakerne personlig veiledning under studieprogrammet og har tilgang til tilbud ved Universitetet i Zürich.
 • Overskudd fra tilbudene fra Europa Institut ved Universitetet i Zürich.

143558_Zentrum_Luftaufnahme_2014_03.jpg

plassering

Sveits har mye å tilby når det gjelder kulturelt mangfold, språk, fantastisk natur og selvfølgelig folket. Det bor omtrent 8,1 millioner mennesker i Sveits, og landet har fire offisielle språk: tysk, fransk, italiensk og romansk. Sveits har hatt økonomisk stabilitet de siste tiårene. Til tross for Sveits mangel på naturressurser og det faktum at den sveitsiske økonomien er svært avhengig av eksport, er BNP per innbygger høyere enn i de fleste andre industriland.

Den sveitsiske befolkningen har generelt en høy levestandard, og Sveits har et sterkt rykte for tjenester av høy kvalitet i mange sektorer, inkludert helse, industri, offentlig transport, utdanning osv. I Global Competitiveness Report utgitt av World Economic Forum i 2015/2016, Sveits topper den samlede rangeringen. “Brainforce” er også høyt verdsatt i Sveits, og dette gjenspeiles i Sveits ledende posisjon på “European Innovation Union Scoreboard 2016”.

Studentliv

Å studere i Zürich betyr å bo i Sveits livlige og spennende kulturelle hovedstad. Langt mer enn et forretnings- og finanssenter, er Zürich også kjent som "den lille store byen". Dette er fordi Zürich tilbyr alle fordelene med bylivet og samtidig attraktive rekreasjonsfasiliteter rett utenfor døren med den forbløffende vakre innsjøen og de nærliggende fjellene.

Campus funksjoner

plassering

Sveits har mye å tilby når det gjelder kulturelt mangfold, språk, fantastisk natur og, selvfølgelig, folket. Det bor omtrent 8,1 millioner mennesker i Sveits, og landet har fire offisielle språk: tysk, fransk, italiensk og romansk. Sveits har hatt økonomisk stabilitet de siste tiårene. Til tross for Sveits mangel på naturressurser og det faktum at den sveitsiske økonomien er svært avhengig av eksport, er BNP per innbygger høyere enn i de fleste andre industriland.

Den sveitsiske befolkningen har i det hele tatt en høy levestandard, og Sveits har et sterkt rykte for tjenester av høy kvalitet i mange sektorer, inkludert helse, industri, offentlig transport, utdanning, etc. I Global Competitiveness Report utgitt av World Economic Forum i 2015/2016, topper Sveits den samlede rangeringen. "Brainforce" er også høyt verdsatt i Sveits, og dette gjenspeiles av Sveits sin ledende posisjon på "European Innovation Union Scoreboard 2016".

Studentliv

Å studere i Zürich betyr å bo i Sveits pulserende og spennende kulturelle hovedstad. Langt mer enn et forretnings- og finanssenter er Zürich også kjent som "den lille storbyen". Dette er fordi Zürich tilbyr alle fordelene ved bylivet og samtidig attraktive rekreasjonsfasiliteter på dørstokken med sin fantastiske vakre innsjø og nærliggende fjell.

  Steder

  • Zürich

   LL.M.-Studiengang Internationales Wirtschaftsrecht Universität Zürich Hirschengraben 56

   Spørsmål