Keystone logo
University of Birmingham - College of Arts and Law

University of Birmingham - College of Arts and Law

University of Birmingham - College of Arts and Law

Introduksjon

131000_69103_banner.jpg

Our College of Arts and Law Graduate School er et levende internasjonalt samfunn med over 1500 studenter. Vi drar nytte av gode forskningsressurser og et støttende miljø som lar forskningen blomstre. Ligger i Arts-bygningen på Edgbaston viktigste campus, er vårt team av faglige og operative medarbeidere tilgjengelig for å tilby støtte og råd når du trenger det.

Som høyskole har vi fasiliteter i toppklasse som oppmuntrer til samhandling mellom fagfelt og forskningsområder, slik at du vil være blant likesinnede og gi deg stimulering, støtte og utfordringer du trenger for å lykkes.

University of Birmingham

Birmingham utvikler seg kontinuerlig og utvikler seg i ønsket om å bli et ledende globalt universitet. Dette oppnås gjennom vår forbedrede forskningsevne og rekkevidde; særpreget av vår eksepsjonelle studentopplevelse; bredden og dybden av vår faglige portefølje; vår størrelse og omfanget av våre globale nettverk.

Byen Birmingham

Birmingham transformerer ikke lenger; den blir transformert. Med uavhengige restauranter, butikker og barer i hele sentrum og populære distrikter rundt i byen, ligger dette nye og livlige Birmingham i lokale markeder, ikoniske bygninger av vår industrielle arv og moderne arkitektur som det nye biblioteket i Birmingham.

Nye barer og butikker åpner ofte mens byen fortsetter å bygge sin ungdommelige og unike identitet. Det er så mye mangfold og historie i Birmingham at butikker, mat og arenaer gjenspeiler dette. Gamle ikoner som Custard Factory er vert for alternative butikker og barer, bare en kort spasertur fra det berømte engrosmarkedet for fisk og fille i Birmingham, som alle ligger i nærheten av den nye Grand Central jernbanestasjon og shoppingområde.

Birmingham Law School

I nesten et århundre har Birmingham Law School ledet an i juridisk utdanning og forskning. I dag fortsetter vi å gi studentene våre innovativ, utfordrende og forskningsdrevet utdanning.

Birmingham LLM tar ett år (heltid) eller to år (deltid) å fullføre og involverer studiet av seks spesialistmoduler og en avhandling. Søkere må ha en god lavere grad i jus eller tilsvarende.

Birmingham LLM lar studentene følge en generell rute, med full fleksibilitet i valg av modul, eller følge en av våre spesialiserte Pathways . Når du søker på Birmingham LLM, trenger ikke studentene å bestemme seg for om de ønsker å spesialisere seg på det trinnet, ettersom Pathway spesialiteter kan avgjøres når studentene begynner på kurset.

Shakespeare Institute

Shakespeare Institute, som ligger i Stratford-upon-Avon, har vært et fyrtårn for internasjonalt Shakespeare-stipend siden det ble grunnlagt i 1951.

University of Birmingham er engasjert i et spennende samarbeid med Royal Shakespeare Company (RSC). Dette banebrytende prosjektet er resultatet av det langvarige forholdet mellom RSC og Shakespeare Institute i Birmingham.

Samarbeidet er forankret i en visjon om teater som et maskinrom for kreativ tenkning og forskning, et sted for utveksling av kunstnerisk og akademisk kunnskap og praksis, og et felles engasjement for å berike studenterfaring og moderne Shakespeare-studier.

Studentene våre er i hjertet av samarbeidet og oppmuntres til å studere og lage teater i Shakespeares egen vågale ånd. De drar nytte av ekspertisen til RSC-artister og -utøvere gjennom innovative moduler, mesterklasser, workshops og prosjekter.

Steder

  • Birmingham

    University of Birmingham, B15 2TT, Birmingham

  • Birmingham

    Birmingham, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Spørsmål