Keystone logo
University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics Master i internasjonal og europeisk rett
University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics

Master i internasjonal og europeisk rett

Wrocław, Polen

2 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 2 300 / per year *

På universitetsområdet

* EU-kandidater: €2300/år; Ikke-EU-kandidater: € 3 750 for det første året og € 3 600 for det andre året

Introduksjon

For å finne ut mer om LLM (program fullt undervist på engelsk) kan du besøke nettstedet vårt.

Du kan også laste ned vår gratis mobilapp! Det gir potensielle internasjonale studenter all relevant informasjon om våre fem attraktive studieprogrammer (detaljert beskrivelse av kurs, ansatte etc.), det anerkjente universitetet i Wrocław, den pulserende byen Wrocław og det spennende studentlivet. Hvis du bruker iOS, klikk her. Hvis du bruker Android, velg denne lenken.

Fakultet for jus, administrasjon og økonomi ved University of Wroclaw, med sine røtter på begynnelsen av 1500-tallet og Alma Mater med 9 nobelprisvinnere, har æren av å ønske deg velkommen til LLM International and European Law, to års mastergrad. program med spesialisering:

  • Internasjonal forretningsrett
  • Moderne menneskerettighetslov.

Etter fullføring av andre syklusprogrammet LLM International & European Law, vil kandidaten ha ferdigheter og generell kunnskap innen området dogmatiske disipliner innen internasjonal og europeisk rett. Avhengig av spesialiseringen som er valgt, vil kandidaten motta spesialistkunnskap og ferdigheter som er relevante for profilen til aktiviteter utført av enheter som opererer innen internasjonal kommersiell handel eller engasjert i ulike aspekter av menneskerettighetsbeskyttelse i det internasjonale domenet. Nyutdannede av LLM International & European Law er forberedt på å påta seg ansettelse i alle nasjonale og internasjonale organisasjoner (offentlige og ikke-offentlige) som krever grunnleggende kunnskap fra rettsvitenskapene.

Nyutdannede har mellommenneskelige ferdigheter og kapasitet til å kommunisere med beslutningsprosesser, samt å utføre rollen som forhandler, mekler og voldgiftsmann i konfliktløsningsprosesser basert på både nasjonal og internasjonal lov. Nyutdannede får også ferdigheter som er avgjørende for å starte kommersiell aktivitet i det internasjonale aspektet. Effektiv funksjon i det svært konkurransedyktige miljøet av moderne kommersielle relasjoner krever kunnskap om elementer av immaterielle rettigheter, økonomi og spesifikke områder av rettsvitenskap som er spesifikke for profilen til en gitt virksomhet.

Opptak

Læreplan

Om skolen

Spørsmål