Keystone logo
University of Sussex LLM i folkerett LLM
University of Sussex

LLM i folkerett LLM

Brighton, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

1 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

01 Sep 2024

Sep 2024

GBP 10 500 / per year *

På universitetsområdet

* £10 500/år for heltidshjem, Kanaløyene og Isle of Man-studenter | £ 21 500 / år for internasjonale fulltidsstudenter

Introduksjon

Folkeretten er et dynamisk og utviklende rettsområde. Den omfatter et bredt spekter av emner og spesialiseringer som engasjerer seg i forholdet mellom stater, ikke-statlige aktører og internasjonale organisasjoner. Folkeretten opererer ofte i sterkt politiserte sammenhenger som bruk av makt, væpnede konflikter eller klimakrise. Likevel regulerer den også hverdagsrutinen i vår gjensidig avhengige verden, slik som immigrasjon, handel og internasjonale investeringer.

På denne LLM vil du studere:

  • samspillet mellom stater, internasjonale organisasjoner, internasjonale institusjoner, frivillige organisasjoner og andre globale aktører
  • sentrale folkerettslige regimer (for eksempel menneskerettigheter, internasjonal strafferett, miljørett, investeringslov)
  • kritikk av folkerettens rolle i globale anliggender

Du vil få en forståelse av de politiske kontekstene til moderne folkerettslige utfordringer. Det er muligheter for deg å:

  • engasjere seg i praktisk ferdighetsbygging gjennom øvelsene 'Model UN' og 'International Mooting'
  • samhandle med utøvere fra internasjonale domstoler og domstoler
  • søke om å bli involvert i det nye Sussex Law and Policy Centre.

I løpet av studiene vil du få et globalt perspektiv og få sjansen til å nettverke med andre advokater, aktivister og internasjonale praktikere fra hele verden. Disse nettverkene vil også være verdifulle etter at du er ferdig utdannet.

Vi forstår at det å bestemme seg for hvor og hva vi skal studere er en svært viktig beslutning. Vi vil gjøre alle rimelige anstrengelser for å gi deg kursene, tjenestene og fasilitetene som er beskrevet i dette prospektet. Men hvis vi trenger å gjøre vesentlige endringer, for eksempel på grunn av myndighets- eller regulatoriske krav, eller uforutsette personalendringer, gir vi deg beskjed så snart som mulig.

Karrieremuligheter

Læreplan

Opptak

Program undervisningsavgift

Stipend og finansiering

Om skolen

Chat with students

Spørsmål