Keystone logo
University of Surrey Profesjonell juridisk praksis (SQE Pathway) LLM
University of Surrey

Profesjonell juridisk praksis (SQE Pathway) LLM

1 Years

Engelsk

Fulltid

01 Jul 2024

Sep 2024

GBP 19 000 *

På universitetsområdet

* for utenlandske studenter | £12 500 for britiske studenter

Introduksjon

  • Dette kurset vil utstyre deg med den juridiske kunnskapen som kreves for å forberede deg til den utfordrende Solicitors Qualifying Exam 1 (SQE 1). SQE er vurderingen for alle aspirerende advokater i England og Wales. Du vil forbedre sjansene dine for å lykkes i SQE og styrke CVen din med en mastergrad i jus.
  • Du vil utvikle de praktiske ferdighetene innen juridisk forskning, advokatvirksomhet, utforming, juridisk skriving og intervju som kreves for SQE2.
  • Du vil bli undervist av et team med ansatte som er praktiserende advokater, svært erfarne forskningsakademikere og forpliktet til din personlige og profesjonelle utvikling.
  • Du vil bli støttet til å overføre din akademiske læring til det profesjonelle miljøet gjennom vårt omfattende nettverk av lokale og nasjonale juridiske kontakter bygget gjennom vårt lenge etablerte plasseringsprogram. Guildford er et veletablert juridisk senter og tilbyr praktisk tilgang til Londons juridiske sektor.
  • Du kan nyte hele universitetsopplevelsen mens du studerer hos oss: tilgang til campusfasilitetene våre, et spesialistbibliotek, et blomstrende studentsamfunn og Surrey Sports Park.

Hva du vil studere

Vårt ettårige LLM i Professional Legal Practice (SQE Pathway)-program vil utstyre deg med de essensielle ferdighetene og kunnskapene for å bestå SQE1, sammen med de praktiske ferdighetene som er ønsket av advokatfirmaer. I løpet av året vil du bli støttet av juridiske eksperter med et vell av erfaring i praksis, som vil sørge for at du er fullt forberedt til å gjennomføre SQE1-eksamenene.

Det faglige fokuset til dette programmet vil gi et sterkt grunnlag for å forberede deg på fremtidig praksis som nyutdannet advokat, inkludert:

  • Kundeintervju
  • Forhandling
  • Beslutningspåvirkning
  • Profesjonell oppførsel
  • Forskning og utkast.

SQE1-materialer inkluderer eksamensfokuserte arbeidsbøker, med tester på slutten av hver modul og to falske eksamener. Praktiske ferdighetsvurderinger vil finne sted gjennom året som vil forbedre din forståelse av SQE-fagene i et profesjonelt miljø og forberede deg på livet som advokat.

Dette er et krevende, men spennende program med et ledende universitet. Vårt nære forhold til den juridiske sektoren vil gi studentene mulighet til å få spesialistkunnskap og veiledning gjennom året og potensiell arbeidserfaring etter fullført studie.

Opptak

Stipend og finansiering

Læreplan

Program undervisningsavgift

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål