Keystone logo
© BIMM University
University of Surrey

University of Surrey

University of Surrey

Introduksjon

University of Surrey er et globalt samfunn av ideer og mennesker, viet til livsendrende utdanning og forskning. Med en vakker og levende campus gir vi eksepsjonell undervisning og praktisk læring for å inspirere og styrke studentene våre til personlig og profesjonell suksess. Gjennom våre ansatte og studenter oppnår Surrey store ting.

I tillegg til undervisning av høy kvalitet, gir universitetet tilgang til mange akademiske støttetjenester og ressurser. Internasjonale studenter kan få hjelp med sine språkkunnskaper, og det er mange tjenester på plass for å hjelpe dem med å enkelt bosette seg i universitetslivet.

143436_rsz_220_learning_centre_building.jpg

Det er også et vell av karrierestøtte tilgjengelig. Studenter fra alle fagområder kan dra nytte av bedriftsstøtte og entreprenøriell veiledning. Alle kan utforske ulike ideer, utvikle ønskelige forretningsferdigheter og forbedre sine kandidater. Vår merittliste for ansettbarhet for kandidater er en av de beste i Storbritannia, med 95 % av våre postgraduate i arbeid eller videre studier innen 15 måneder etter uteksaminering - Graduate Outcomes Survey 2023.

Hos Surrey gjør vi alt vi kan for at du skal føle deg trygg, bosatt og glad i løpet av tiden du er på universitetet. Vårt campus vil være ditt andre hjem, og du vil raskt bli en del av vårt sammensveisede universitetssamfunn. Våre ansatte setter alltid studentene våre først. Uansett hva du trenger, er det noen i Surrey som kan hjelpe. Vi har et dedikert studentråd og supportknutepunkt på MySurrey Hive, vennlige internasjonale studentstøtteteam, et multitroprestament og studenter på utplassering har tilgang til støtte og veiledning fra det akademiske personalet.

143441_rsz_dsc_9505.jpg

Fra september 2020 vil vi tilby alle våre studenter og studenter med gratisutdanning gratis digitale kopier av sine essensielle lærebøker. Dette er en del av vår forpliktelse til å gjøre universitetet mer tilgjengelig, slik at du kan lære i et mer digitalt miljø.

Livet på universitetet er mer enn bare forelesninger og kurs, vi sørger for at universitetsopplevelsen din er så variert og oppfylle som mulig, og gir deg uendelige muligheter til å få mest mulig ut av tiden din hos oss.

Hvis du er interessert i sport eller vil holde deg aktiv i løpet av tiden på universitetet, er Surrey Sports Park et bredt utvalg av førsteklasses fasiliteter, inkludert et åttefelts svømmebasseng i olympisk størrelse, 120 treningsstudio og 10 meter høy klatring vegger. Hvis du bare vil ha det gøy og møte nye mennesker, har studentforeningen også et bredt spekter av spennende klubber og samfunn og organiserer uforglemmelige arrangementer og frivillighetsmuligheter for å sikre deg den best mulige universitetsopplevelsen.

Bare 34 minutter fra London med tog, kan studentene nyte den vakre, vennlige campusen og området Surrey. Guildford er en travel og innbydende by og er omgitt av naturskjønne omgivelser.

Surrey bestreber seg på å inspirere studentene til å se verden på nye måter, å være dristige i sitt arbeid og oppleve alt studentlivet gir.

143438_rsz_2screen_shot_2020-11-07_at_95945_pm1.png

Campus funksjoner

Vår hovedcampus ligger på Stag Hill, nær sentrum av Guildford og ved siden av Guildford Cathedral. Det er et nydelig, løvrikt campus fullt av plass til å slappe av, i tillegg til de fleste av studentfasilitetene våre, inkludert biblioteket og læringssenteret, MySurrey Hive, Studentforeningen, pluss butikker, barer og kafeer. Vi har et andre campus , ved Manor Park, et lite stykke unna, som er hjemmet til Fakultet for helse og medisinske vitenskaper, Surrey Sports Park og mange flere overnattingssteder.

De to er godt forbundet med gange, sykkel eller buss.

Det er over 6000 studierom på campus, hvorav minst halvparten har eget dusj og toalett pluss ubegrenset, gratis bredbånd. Det er valg som passer alle budsjetter og krav, og du er garantert universitetsinnkvartering det første året så lenge søknaden din kommer i tide. Alle studentboliger er selvbetjente med felles kjøkken og overvåkes av vakthold 24/7.

Utenfor campus er det en rekke boliger i Guildford-området utleid privat eller gjennom University of Surrey egen eiendomsforvaltningsordning.

  Opptak

  While many PWPs are psychology graduates this is not a necessity. Applications are welcomed from people with experience working in mental health or similar services who may not have been in education recently. Services will also have individual person specifications you are required to meet.

  Postgraduate route

  Accumulated credit volume of 360 FHEQ Level 4-6 credits (achieved to 2:1), of which at least 120 will be at FHEQ Level 6. Students should be working/ have recent experience in a relevant healthcare setting.

  Other entry requirements: Each student that is employed by the Improving Access to Psychological Therapies service is subject to the Rehabilitation of Offenders Act (1974) Section 4 (2) (Exemptions) Order 1975 and DHSS Circular HC (88)9 guidelines regarding police checks and child protection.

  Undergraduate route

  Students will normally hold a previously accumulated credit volume of 120 FHEQ Level 5 credits and 120FHEQ Level 4 credits. Students should be working/ have recent experience in a relevant healthcare setting. Students who do not have the above academic profile should seek advice as it may not exclude them from applying for our modules and programs of study.

  English language requirements

  • IELTS: 6.5 overall including 6.0 in each category.

  If you do not currently meet the level required for your program, offer intensive pre-sessional English language courses, designed to take you to the level of English ability and skill required for your studies.

  For more information about admission requirements, please visit the university website.

  Stipend og finansiering

  Generelle retningslinjer og informasjon om stipend eller finansieringsalternativer

  Oppdag hvordan vi kan være i stand til å støtte doktorgradsstudiene dine med en rekke stipender og stipender direkte fra University of Surrey og eksterne leverandører.

  Vennligst besøk universitetet for mer informasjon.

  Applying for a Masters at Surrey

  Postgraduate Online events on 26th April, 17th May and 22nd May.

  Utmerkelser og akkrediteringer

  Årets universitet for graduate Employment

  The Times og Sunday Times komplette universitetsguide (2022)

  4. plass i Storbritannia for generell studenttilfredshet

  National Student Survey (2023)

  Vinner av beste universitetskarriere/employability-tjeneste i Storbritannia

  National University Employability Awards (2022)

  13. plass i Storbritannia i Complete University Guide League Table

  Komplett universitetsveiledning (2024)

  46. i verden for bærekraft

  Times Higher Education (THE) University Impact Rankings

  285. i verden

  QS World University Rankings (2024)

  Campusliv og fasiliteter

  • Få støtte og råd 24x7 om studiespørsmål og personlige forhold via vår MySurrey nettportal eller personlig på MySurrey Hive.
  • Dra nytte av Storbritannias uten tvil mest effektive studentkarrieretjeneste for å arrangere arbeidsplasser, finne studentjobber eller planlegge veien etter endt utdanning.
  • Få tilgang til nødvendig omsorg via vår medisinske praksis på campus og Center for Wellbeing.
  • Kontakt vårt dedikerte internasjonale studentteam for å få hjelp gjennom hele søknadsprosessen, inkludert søknad om visum og forberedelse til de første ukene i Surrey.
  • Regn med at Students Union representerer studenter og gir støtte med akademiske problemer, overnatting og mer.

  Over hele vår vakre, løvrike campus finner du et stort utvalg av steder å spise, drikke og slappe av. I tillegg til et utvalg butikker og kafeer, finnes det også fasiliteter som The Snug, en studentplass som kan reserveres med enorme komfortable sofaer, en 85-tommers skjerm og PlayStation.

  Det er mer enn 180 studentforeninger – perfekt for å hjelpe deg med å finne en ny hobby, eller forfølge en eksisterende lidenskap med likesinnede. Hvis du leter etter en aktiv livsstil, har University of Surrey også over 40 sportsklubber å være med i, fra fotball til lacrosse og volleyball. Disse er basert på Surrey Sports Park på campus, som også har et 50 m svømmebasseng og 120 stasjons treningsstudio.

  Studentsamskipnaden arrangerer også uforglemmelige arrangementer og frivillighetsmuligheter for å sikre at du får en best mulig universitetsopplevelse.

  Steder

  • Guildford

   University of Surrey Guildford, , Guildford

  Spørsmål