Keystone logo
University of Salford

University of Salford

University of Salford

Introduksjon

De bransjerelevante kursene i University of Salford gir studentene de virkelige ferdighetene de trenger for å lykkes i dagens konkurranseutsatte arbeidsmarked. Gjennom å danne sterke partnerskap med bedrifter og organisasjoner fra alle sektorer, samarbeider University of Salford med dem for å utvikle kurs som er oppdaterte og relevante for dagens utfordringer.

Studentene kan velge mellom en rekke fag, inkludert bedriftsledelse, jus, vitenskap, ingeniørfag, bygd miljø, databehandling, sykepleie, fysioterapi, media, kunst, kreativ teknologi og mer.

Undervisningen er supplert med praksisplasser, praksisplasser, live-prosjekter eller ekskursjoner slik at studentene kan sette læringen ut i livet.

Salford er et campusbasert universitet, og har en spennende beliggenhet, bare noen minutter unna Manchester sentrum, som er kjent for sin pulserende kulturelle kunstscene, internasjonal mat og sport i verdensklasse.

Campusene gir studentene en enestående læringsopplevelse og muligheten til å bruke industristandardfasiliteter for å gjenspeile arbeidsplassen. Hovedcampus har den vakre Peel Park hvor studentene kan slappe av mellom forelesningene eller gå ved siden av elven.

University of Salford har også et høyteknologisk campus på MediaCity ved siden av BBC og ITV og blant over 200 digitale selskaper og medieselskaper.

Attraktive stipender tilbys for å støtte internasjonale studenter med å betale avgifter, samt alternativer for å betale avgifter over 5 eller 7 månedlige avdrag.

University of Salford har for tiden over 4 000 internasjonale studenter som utgjør en del av den totale studentmassen på 23 000. Samfunnet er veldig vennlig og flerkulturelt, og alle er velkomne uansett bakgrunn, religion eller tro.

University of Salford tilbyr også spesialistkarrierestøtte for internasjonale studenter, som du kan få tilgang til gratis og hele livet. Støtten inkluderer hvordan du finner jobb, intervju- og CV-teknikker, veiledning om etikette på arbeidsplassen i Storbritannia og råd om visum.

Steder

  • Manchester

    The Screscent Salford, M5 4WT, Manchester

Spørsmål