Keystone logo
University of Pennsylvania Carey Law School

University of Pennsylvania Carey Law School

University of Pennsylvania Carey Law School

Introduksjon

I 1790 leverte James Wilson, en undertegner av uavhengighetserklæringen, grunnlovens forfatter og medlem av den første amerikanske høyesterett, University of Pennsylvania's first lectures in law to President George Washington, all the members of his Cabinet. Etter denne lykkebringende begynnelsen begynte Penn å tilby et heltidsprogram i jus i 1850, under George Sharswood, en innovatør innen juridisk utdanning. Siden den tiden har Penn Law vært i forkant av juridisk utdanning i vårt land.

Penns akademikere styrkes av dens iboende kultur og økosystem for innovasjon. Du heter det, hvis det er banebrytende, har universitetets fakultet og studenter hendene på det. Penn er grunnlagt i liberal arts and sciences og beriket av fire grunnskoler og 12 forskerskolers integrerte ressurser, og tilbyr studentene en enestående utdannelse informert av inkludering, intellektuell strenghet, forskning og drivkraft for å skape ny kunnskap til fordel for enkeltpersoner og lokalsamfunn rundt verden.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • Philadelphia

    Sansom Street,3501, 19104, Philadelphia

    Spørsmål